Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er ikke under noe press

Mancini gleder seg over to gylne muligheter.

HOLDER STØ KURS: Roberto Mancini og Manchester City tok et nytt steg mot Champions League-spill neste sesong etter 2-1-seier mot West Ham i går. I tillegg har klubben en gyllen mulighet til å gjøre slutt på 35 års trofétørke i FA-cupfinalen mot Stoke. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES
HOLDER STØ KURS: Roberto Mancini og Manchester City tok et nytt steg mot Champions League-spill neste sesong etter 2-1-seier mot West Ham i går. I tillegg har klubben en gyllen mulighet til å gjøre slutt på 35 års trofétørke i FA-cupfinalen mot Stoke. Foto: AFP PHOTO/ANDREW YATES Vis mer

Manager Roberto Mancini mener det vil være fullt fortjent hvis Manchester City får muligheten til å kvalifisere seg til mesterligaen.

City ligger på fjerdeplass i den engelske eliteserien. Holder blåtrøyene den plasseringen, får de spille kvalifisering til mesterligaen i sommer. Med fire kamper igjen av sesongen er det sju poeng ned til Liverpool og Tottenham på plassene bak.

I tillegg kan Manchester City gjøre slutt på den 35 år lange titteltørken når laget møter Stoke i FA-cupfinalen.

- Vi er ikke under noe press, vi vet at vi har en stor mulighet akkurat nå. Målet vårt på starten av sesongen var mesterligaen. Nå er vi på fjerdeplass, sju poeng foran Tottenham og Liverpool, og vi har også FA-cupen. Jeg synes vi har gjort en god jobb, sier Mancini.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media