Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er ikke underdogs

Manchester City har ikke slått Liverpool på Anfield siden 2003. Likevel insisterer Pep Guardiola på at City ikke er underdogs i oppgjøret.

KLAR FOR STORKAMP: Pep Guardiola. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR STORKAMP: Pep Guardiola. Foto: NTB Scanpix Vis mer

– Folk utenfor klubben og pressen prøver å si at vi er underdogs før kampen. Jeg har aldri tenkt at jeg har vært en underdog i hele min karriere. Jeg setter meg ikke på bussen til Anfield og tenker at jeg kommer til å tape.

Det sier City-trener Pep Guardiola før storkampen mot Liverpool søndag ettermiddag.

Liverpool har hatt et meget godt grep på City på Anfield de siste 38 årene, og kun én gang – i 2003 – har det blitt seier til de lyseblå.

– Jeg tror ikke mye på sånn statistikk. Men det viser bare hvor vanskelig det er å komme til Anfield.

RØDT KORT: I løpet av et par sekunder i Chelsea - Ajax ble seerne vitne til et helt ekstraordinært øyeblikk - med to røde kort utdelt samtidig. Video: Viasat Vis mer

2003 spilte blant annet Jerzy Dudek, Jamie Carragher, John Arne Riise, Steven Gerrard og Michael Owen fra start for Liverpool. Shaun Wright-Phillips, Robbie Fowler, Nicolas Anelka og Peter Schmeichel startet for City, og to mål av Anelka sørget for at City vant 2-1.

Med Liverpool-seier søndag er de rødkledde hele ni poeng foran City etter bare 12 spilte kamper.

– De er seks poeng foran oss og har spilt fantastisk hele sesongen. Vi vet at for å vinne denne kampen må vi være på vårt toppnivå, sier Guardiola.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media