Foto: Brann/TV 2
Foto: Brann/TV 2Vis mer

- Vi er ikke verdens beste fotballnasjon. Men vi er verdens beste fotballfamilie

Carl-Erik Torps videohilsen til Brann-supporterne ble vist på storskjerm før avspark.

(Dagbladet): Noen minutter før avspark mellom Brann og Vålerenga fikk publikum en videohilsen fra Carl-Erik Torp på storskjermene.

27-åringen fikk hjertestans mot Sogndal sist helg, og har trolig spilt sin siste kamp på toppnivå. Men Torp var tilsynelatende ved godt mot da han henvendte seg til Brann-publikummet fra sykesenga på Haukeland sykehus.

- Hallo, alle sammen. Jeg skulle utrolig gjerne vært der hos dere akkurat nå. Men det har jeg ikke mulighet til. Jeg skal se kampen fra senga, og håper det blir en flott opplevelse.

- Det har vært en lang tur, dette, når ting er blitt som de er blitt. Jeg er utrolig glad for å være her, med min nærmeste familie, og kjenne all støtten og kjærligheten rundt meg. Det er jeg utrolig takknemlig for. Jeg vet at vi ikke er verdens beste fotballnasjon, men jegh ar opplevd at vi er den beste fotballfamilien, og det setter jeg utrolig stor pris på. Det skal dere også gjøre.

- Jeg håper vi får en flott opplevelse de nærmeste to timene, at dere bidrar til at det blir en flott ramme rundt kampen og at dere gir gutta den støtten de fortjener. For min egen del blir det litt rart, det sier seg selv. Men jeg gleder meg veldig til å komme ut herfra, til å trekke folk igjen og leve livet, sa Torp, og avsluttet med å ønske alle god kamp.

Brann Stadion svarte med øredøvende applaus.