HØYT OPPE: Basel er høyt oppe etter at klubben sendte Manchester United ut av mesterligaen. Trener Heiko Vogel sier sveitserne er klar for å skape flere overraskelser. Foto: EPA/PETER KLAUNZER
HØYT OPPE: Basel er høyt oppe etter at klubben sendte Manchester United ut av mesterligaen. Trener Heiko Vogel sier sveitserne er klar for å skape flere overraskelser. Foto: EPA/PETER KLAUNZERVis mer

- Vi er klar til å skape flere bølger

Basel-treneren frykter ingen.

Basel er høyt oppe etter at klubben sendte Manchester United ut av mesterligaen. Trener Heiko Vogel sier sveitserne er klar for å skape flere overraskelser.

Med onsdagens 2-1-seier tok Basel seg til åttedelsfinale, mens United svært overraskende må ta til takke med europaligaspill.

- Uansett motstander så er vi klar for utfordringen. Vi er klar til å skape flere bølger, sier Vogel til Sky Sports News.

Han nevner Barcelona, Real Madrid, Inter eller Bayern München som mulige motstandere i cupspillets første runde.

- Det ble selvfølgelig en lang natt, men vi hadde egentlig ikke tid til å feire for vi har en seriekamp i helgen, sier Vogel.

For første gang siden 2002/03 har Basel tatt seg videre fra gruppespillet. Vogel tok over som trener i oktober da Thorsten Fink sluttet for å overta tyske Hamburg.

- Alt er mulig i fotball, sier Vogel etter Basels «David mot Goliat-seier»

(NTB).