- Vi er klare for ligaen

Ronaldo til Dagbladet etter hjemmedebuten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MADRID (Dagbladet.no): Real Madrid - Rosenborg 4-0.

Cristiano Ronaldo serverte et lekkert framspill til Karim Benzemas 3-0-scoring, og viste tidvis hvor vanskelig han er å hanskes med når han setter fart med ballen i beina.

Og selv om han ikke scoret selv i hjemmedebuten for Real, var han fornøyd med både egen og lagets innsats.- Ja, jeg er veldig fornøyd. Vi vant, vi spilte bra. Og vi fortjente å vinne. Vi er klare for ligaen, sier Ronaldo til Dagbladet.

Cristiano Ronaldo og Kaká sammen på banen hjemme på Bernabeu for første gang - det falt i smak hos 80 000 på tribunen.

De første par gangene Kaká slo corner reiste folk på de nærmeste setene seg og applauderte mens han la ballen til rette.

BegeistringOg da Ronaldo overstegfintet fram og tilbake foran Steffen Iversen gikk det et begeistret brus gjennom publikum.

Og selv om Rosenborg fikk det tøft, får de godkjent av Reals portugisiske stjerne.

- De var OK. Det er vanskelig å spille her i Madrid. Men det er et ungt lag, de spiller bra, sier Ronaldo til TV 2 om Rosenborgs innsats på Santiago Bernabeu i går kveld.Ronaldo var den siste av Real-stjernene som kom til intervjusonen. I konkurranse med sikkert hundre spanske journalister, var det en utfordring for oss nordboere å få lurt ham til å gi oss noen svar på engelsk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer