Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er klare for ligaen

Ronaldo til Dagbladet etter hjemmedebuten.

MADRID (Dagbladet.no): Real Madrid - Rosenborg 4-0.

Cristiano Ronaldo serverte et lekkert framspill til Karim Benzemas 3-0-scoring, og viste tidvis hvor vanskelig han er å hanskes med når han setter fart med ballen i beina.

Og selv om han ikke scoret selv i hjemmedebuten for Real, var han fornøyd med både egen og lagets innsats.

- Ja, jeg er veldig fornøyd. Vi vant, vi spilte bra. Og vi fortjente å vinne. Vi er klare for ligaen, sier Ronaldo til Dagbladet.

Cristiano Ronaldo og Kaká sammen på banen hjemme på Bernabeu for første gang - det falt i smak hos 80 000 på tribunen.

De første par gangene Kaká slo corner reiste folk på de nærmeste setene seg og applauderte mens han la ballen til rette.

Begeistring
Og da Ronaldo overstegfintet fram og tilbake foran Steffen Iversen gikk det et begeistret brus gjennom publikum.

Og selv om Rosenborg fikk det tøft, får de godkjent av Reals portugisiske stjerne.

HJEMMEDEBUT: Cristiano Ronaldo høstet selvsagt masse applaus fra 80 000 tilskuere på Santiago Bernabeu i går kveld.Foto: Øistein Norum Monsen
HJEMMEDEBUT: Cristiano Ronaldo høstet selvsagt masse applaus fra 80 000 tilskuere på Santiago Bernabeu i går kveld.Foto: Øistein Norum Monsen Vis mer

- De var OK. Det er vanskelig å spille her i Madrid. Men det er et ungt lag, de spiller bra, sier Ronaldo til TV 2 om Rosenborgs innsats på Santiago Bernabeu i går kveld.

Ronaldo var den siste av Real-stjernene som kom til intervjusonen. I konkurranse med sikkert hundre spanske journalister, var det en utfordring for oss nordboere å få lurt ham til å gi oss noen svar på engelsk.

Har sett United
Både engelsken og kvaliteten på spørsmålene kan bli så som så når man må løpe etter intervjuobjektet med kamera og mikrofon - gjennom et hav av pressefolk.

I videoen over ser du våre forsøk.

Vi lærte i alle fall at han var fornøyd med laget sitt i dag, og at han har sett en av de tre kampene til gamleklubben Manchester United i serieåpningen.

- Very good, sa Ronaldo til Dagbladet om kampen han fikk med seg, uten at vi rakk å spørre hvilken kamp det var før han stakk.

Vi får håpe det ikke var midtukekampen mot Burnley han så.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling