- Vi er langt fra døde

Hodgson ut mot kritikere og «håpløse nettsider».

NEST SIST: Roy Hodgsons menn er nest sist i Premier League, og bare målforskjellen holder dem foram jumbo West Ham. Foto: PAUL ELLIS/AFP
NEST SIST: Roy Hodgsons menn er nest sist i Premier League, og bare målforskjellen holder dem foram jumbo West Ham. Foto: PAUL ELLIS/AFPVis mer

|||(Dagbladet): Det er nok to grunner til at folk i Liverpool helt sikkert har gledet seg over denne ukas Wayne Rooney-kaos.

• Mange Liverpool-supportere misliker Manchester United så sterkt at de jubler over all støy fra Old Trafford.

• Og så tok Rooney-saken fokuset bort fra Liverpool-krisa.

Nå har Rooney skrevet navnet sitt på nye papirer - og fokuset blir fort rettet mot Roy Hodgson igjen.

- Veldig dårlig periode For ett Europa League-poeng borte mot Napoli fører ikke til at det settes en strek over den seriestarten de helrøde har pint seg gjennom.

- Vi viste i Napoli at vi er langt fra døde. Vi har også gjort det bra i de andre Europa League-kampene, sier Hodgson ifølge Press Association.

Han har blitt kritisert for manglende virkelighetssans denne sesongen, fordi han har skrytt opp kamper som andre mener har vært svake.

Nå sier han derimot rett ut at tilstanden på Anfield ikke er bra. Klubben er i fotballsammenheng syk, og doktor Hodgson jobber på spreng for å finne en kur.

- Vi går gjennom en veldig dårlig periode i øyeblikket og ting har ikke gått vår vei, av ulike årsaker. Vi er i bunnen og er desperate etter å komme oss bort derfra.

- Håpløse nettsider Løsningen på eiersida ga ingen umiddelbar effekt i derbyet mot Everton. John W. Henry er tross alt ikke spiss, han er en amerikansk forretningsmann som er veldig glad i baseball og nå fotballklubbeier.

Henry har derimot kommet med forsikringer om at han ikke har noen umiddelbare planer om å kaste om på trenerteamet i klubben, men samtidig er det andre enn ham som har mer oversikt over den biten.

Før Napoli-kampen gikk det rykter om at manager Roy Hodgsons dager var talte, og at det kom til å bli offentliggjort i løpet av fredagen. Hodgson forteller at han er lei av å hele tida måtte kommentere slike saker.

- Ryktene på disse håpløse nettsidene har aldri nådd tankene mine og jeg kommer heller aldri til å ofre dem en tanke. Jeg er stolt av å være en som kjemper og står oppreist også i dårlige tider. Jeg er i Liverpool for å være her lenge, sier Hodgson til Sky Sports.

Søndag kan han skaffe seg et lite pusterom fra kritikerne, om Liverpool slår Blackburn. Et nytt tap, vil presse ham enda lenger inn i hjørnet.