Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er like gode som i fjor

Men Grindheim likte seg ikke på flanken.

(Dagbladet.no): For drøye tre uker siden ble Vålerenga slått ettertrykkelig ut av Royal League-kvartfinalen av Djurgården.

- Alle ser at vi ikke er i rute til seriestart, sa trener Kjetil Rekdal da.

Etter kveldens test mot Stabæk mener midtbanespiller Christian Grindheim at Vålerenga er like gode som de var før gullsesongen i fjor.

- Vi ligger like godt an nå, sier han til Dagbladet.no.

Mange bytter

- Forskjellen er at vi i fjor hadde flere kamper som betydde noe fram mot seriestart. De siste ukene nå har det blitt mye utskiftinger og bytter på laget.

Vålerenga har hatt mange skader. Etterhvert som spillere har kommet tilbake, har det blitt byttet mye på for å gi flest mulig kamptrening.

I dag byttet Rekdal sju mann fra og med pausen. Men Grindheim er godt fornøyd med første omgang.

- Det var kjekkere før pause. Da slapp vi vel ikke til en eneste sjanse, sier han.

Ikke kantspiller

Og det stemmer forsåvidt. Den eneste sjansen Stabæk hadde i de første 45 minuttene var det Vålerenga-back Jarl Andre Storbæk som sto for da han nesten dempet et Stabæk-innlegg forbi egen keeper.

Grindheim trivdes også bedre med rollen sin før pause. Da var han og Magne Hoseth på hver sin side i en diamant med Thomas Holm defensivt og Ardian Gashi i andre omgang.

I pausen fikk Grindheim beskjed om å legge seg bredere ut på Vålerengas høyreside.

- Jeg kan godt spille indreløper, men jeg tror vi har mange spillere i klubben som er bedre enn meg på høyrekanten, sier han.

Før han skynder seg å legge til:

- Men jeg spiller jo der jeg får beskjed om.

BEST SENTRALT: Christian Grindheim likte kjemper om ballen med Stabæks Alan Carlos Gomes da Costa.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling