- Vi er lykkelige

Kjærligheten har vært stor, offentlig og uten grenser. Men i går fortalte overskriftene om trøbbel hos The Beckhams.

LONDON (Dagbladet): Ekteskapskrise, leser vi - alvorlige problemer for første gang. Og det handler om at Victoria Beckham ikke klarer å finne seg til rette i Madrid.

Hun savner familien, hun savner venner og hun savner det å få oppmerksomhet.

Stilte ikke opp

De ondeste - og avisa Mail on Sunday påstås å være blant dem - skriver at årsaken til de plutselige ekteskapsproblemene er at David Beckham lørdag ikke stilte opp på et tekstilparty i London. Det handlet om en kjendissamling for det klesmerket kona nå gjør modelljobber for.

Og Becks kom ikke selv om han har et privatfly til disposisjon.

Har du hørt på makan til ektemann?

Ja, og han er fotballspiller. Som spilte kamp for Real Madrid i går. Han scoret attpåtil det andre målet mot Malaga, da Real vant 3- 1 på bortebane.

Og da hadde han vel en god grunn. Skal man tro.

- Vi er lykkelige

Ekteparet kjenner seg overhodet ikke igjen i overskriftene.

- I motsetning til nyhetsrapportene er ikke vårt ekteskap i krise. Vi er ekstremt lykkelige som familie. Vår eneste vanskelighet har vært å finne et hus i Madrid som møter vår behov, heter det i en pressemelding fra paret.

- Siden vi møttes første gang har våre karrieren alltid betydd at vi har tilbrakt mye tid fra hverandre, påpeker paret som insisterer på at de trives i Spania.

Stygge rykter

Men kjendislivet i Spania kan ikke sammenliknes med det i England.

Hvis David Beckham gikk til Real Madrid for fotballens skyld, så gjorde han det rette. Han gikk et skritt i riktig retning - opp og fram. Men dro han til Spania for å dyrke sin og konas internasjonale stjernestatus, så valgte han så feil som overhodet mulig. Det er ikke landet der internasjonal berømmelse skapes av seg sjøl.

Skal spanjoler bli verdensberømte, må de ta en Antonio Banderas.

Og dra til Hollywood.

Det meste tyder imidlertid på at David Beckham har tid til å vente med Hollywood. Og at han dro til Madrid for å kunne fortsette å spille fotball etter at forholdet til Sir Alex Ferguson havnet i fryseboksen. Da er det verre med kona. Hvis nylanserte karriere som rappartist blir ledd av i musikkbransjen. Og som angivelig savner livet blant kjendisene.

IKKE PROBLEMER: Real Madrids David Beckham og kona Victoria forlater et hotell i Madrid i forbindelse med overgangen hans fra Manchester United i sommer. Nå påstår engelske aviser at de har problemer i ekteskapet, men paret benekter påstandene.