- Vi er på overtid

Erik Hamrén sier han har påvirket Rosenborg så godt han kan, og at han forventer en endelig avklaring mellom det svenske fotballforbundet og Rosenborg.

SISTE KVELD MED GJENGEN?: Rosenborgtrener Erik Hamrèn flankert av Rade Prica (tv) og Per Ciljan Skjelbred takket fansen for kampen og gullsesongen på Brann Stadion. Spørsmålet er om det var siste gang vi fikk se svensken som RBK-sjef.
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
SISTE KVELD MED GJENGEN?: Rosenborgtrener Erik Hamrèn flankert av Rade Prica (tv) og Per Ciljan Skjelbred takket fansen for kampen og gullsesongen på Brann Stadion. Spørsmålet er om det var siste gang vi fikk se svensken som RBK-sjef. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| BERGEN (Dagbladet): Brann - Rosenborg 1-1.

- Vi har vel kommet på overtid, og da må denne saken få sin avklaring slik fotballkamper gjør det når overtida er ute. Jeg håper selvsagt på en rask avklaring, men jeg vet ikke om det har skjedd noe søndag. Jeg har konsentert meg om fotballkampen her i Bergen, sier Hamrén til Dagbladet.

- Må snakke sammenHan sier at han har forsøkt å påvirke Rosenborg i retning av å slippe ham hjem igjen til Sverige, som ny landslagssjef.- Forbundet og Rosenborg må snakke sammen igjen. Jeg håper fremdeles på en løsning som betyr at jeg kan bli svensk landslagssjef.

Forbundet vil ha en denne personen på plass så snart som mulig. Ingen er vel tjent med at dette trekker ut, sier Erik Hamrén.

Årets toppscorer i Norge, Rade Prica, håper derimot på at Erik Hamrén blir i Rosenborg.- Han betyr veldig mye for laget, og er en svært god trener. Jeg håper vi får beholde ham, sier Prica, som avsluttet sesongen med en perle av et mål fra 25 meter.

- Steffen Iversen nikket ballen ned til meg, og jeg fikk et godt treff. Dette målet var ikke det viktigste jeg har scoret i min karriere, men jeg vil rangere det som ett av de ti fineste målene, sier Prica.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer