Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er på overtid

Erik Hamrén sier han har påvirket Rosenborg så godt han kan, og at han forventer en endelig avklaring mellom det svenske fotballforbundet og Rosenborg.

SISTE KVELD MED GJENGEN?: Rosenborgtrener Erik Hamrèn flankert av Rade Prica (tv) og Per Ciljan Skjelbred takket fansen for kampen og gullsesongen på Brann Stadion. Spørsmålet er om det var siste gang vi fikk se svensken som RBK-sjef.
Foto: Marit Hommedal / Scanpix
SISTE KVELD MED GJENGEN?: Rosenborgtrener Erik Hamrèn flankert av Rade Prica (tv) og Per Ciljan Skjelbred takket fansen for kampen og gullsesongen på Brann Stadion. Spørsmålet er om det var siste gang vi fikk se svensken som RBK-sjef. Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer

||| BERGEN (Dagbladet): Brann - Rosenborg 1-1.

- Vi har vel kommet på overtid, og da må denne saken få sin avklaring slik fotballkamper gjør det når overtida er ute. Jeg håper selvsagt på en rask avklaring, men jeg vet ikke om det har skjedd noe søndag. Jeg har konsentert meg om fotballkampen her i Bergen, sier Hamrén til Dagbladet.

- Må snakke sammen
Han sier at han har forsøkt å påvirke Rosenborg i retning av å slippe ham hjem igjen til Sverige, som ny landslagssjef.

- Forbundet og Rosenborg må snakke sammen igjen. Jeg håper fremdeles på en løsning som betyr at jeg kan bli svensk landslagssjef.

EN TOPPSCORER VERDIG: Rade Prica kronet debutsesongen i RBK med en klassescoring som sikret ham toppscorertittelen i Tippeligaen.Foto: Marit Hommedal / Scanpix
EN TOPPSCORER VERDIG: Rade Prica kronet debutsesongen i RBK med en klassescoring som sikret ham toppscorertittelen i Tippeligaen.Foto: Marit Hommedal / Scanpix Vis mer

Forbundet vil ha en denne personen på plass så snart som mulig. Ingen er vel tjent med at dette trekker ut, sier Erik Hamrén.

Årets toppscorer i Norge, Rade Prica, håper derimot på at Erik Hamrén blir i Rosenborg.

- Han betyr veldig mye for laget, og er en svært god trener. Jeg håper vi får beholde ham, sier Prica, som avsluttet sesongen med en perle av et mål fra 25 meter.

- Steffen Iversen nikket ballen ned til meg, og jeg fikk et godt treff. Dette målet var ikke det viktigste jeg har scoret i min karriere, men jeg vil rangere det som ett av de ti fineste målene, sier Prica.

- Viste moral
Han sier han ikke har tenkt mye på muligheten for å bli toppscorer denne sesongen, men når han nå var så nær å bli det, var det avklart på forhånd at han var den naturlige spilleren til å ta straffe om den anledningen ville by seg.

Erik Hamrén sier at spillerne og han selv er dyktige til å lukke utenforliggende saker ute når de går på matta for å trene eller spille kamper.

- Vi har hatt en rar uke, men jeg synes spillerne viste moral i andre omgang mot Brann.  Jeg krever mye av spillerne, men også mye av meg selv. Om noen har problemer med damer eller hunder, så skal det glemmes når vi skal prestere på banen. Det viste spillerne i kveld. Vi har alle vært konsentrert om oppgavene, men det er klart at vi har tapt noe etter den avgjørende kampen mot Molde. Nå skal vi fortsette å trene hardt i november med tanke på at vi neste år vil spille kamper i Europa på den tida.

Toppscorer Prica
Brann tok ledelsen i kampen like før pause da Diego Guastavino skjøt fra 25 meter. Han fikk hjelp av Kris Stadsgaard, som endret retningen på ballen. Rune Jarstein hadde ingen muligheter for å hindre målet.

Rade Prica scoret sitt mål nummer 17 etter 50 minutters spill. Da han fikk ballen fra Steffen Iversen sparket han hardt som en hest, og plasserte ballen i nærheten av den lengste vinkelen fra Branns målvakt Johan Thorbjørnsen.

En perfekt avslutning på sesongen for Prica og Rosenborg.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media