Premier League

- Vi er på riktig spor

Manchester United klarte ikke å drepe kampen mot Southampton. Ble straffet, og måtte ta til takke med 1-1. Men Solskjær er sikker på at United er på riktig spor.

PÅ SIDELINJA: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United sleit denne gangen også og klarte bare 1-1 mot Southampton. Foto: NTB scanpix
PÅ SIDELINJA: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United sleit denne gangen også og klarte bare 1-1 mot Southampton. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Southampton – Manchester United 1-1 (0–1)

SOUTHAMPTON (Dagbladet): En negativ stemning har preget Manchester United etter 1-2-tapet for Crystal Palace sist lørdag. I dag fikk laget sjansen igjen - mot Southampton på St. Mary's Stadium.

Og for en start det ble for Ole Gunnar Solskjær og co. Daniel James banket ballen opp i nettmaskene etter ti minutter, en scoring fra øverste hylle. United burde avgjort kampen før pause, men etter 58 minutter utliknet Jannik Vestergaard for hjemmelaget.

Scoringen var en skikkelig kalddusj for United, som hadde flere muligheter til å gå opp i 2-0 og 3-0. I stedet endte det med 1-1 på St. Mary's Stadium.

Fasiten etter fire kamper er fem poeng av 12 mulige. Dette øker presset på Solskjær, som heller ikke klarte å vinne de fem siste Premier League-kampene med laget forrige sesong.

Unøyaktige

- Vi trenger noen «drittmål» også. Vi burde ha vunnet kampen i dag. Vi hadde kampen i vår hule hånd, men vi var unøyaktige på den siste tredjedelen, sier Solskjær til BBC.

På pressekonferansen etterpå utdypet han:

- Vi har dominert de tre siste kampene. Vi er på riktig spor, selv om vi ikke har fått mange poeng i retur. Men vi blir bedre og bedre. Det er et ungt lag. I dag fikk vi kampen dit vi skulle. Men dessverre ga vi dem for mye mot til å være med i kampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer