-  Vi er sjanseløse

For Burtons midtstopper Darren Tinson (36) handler kampen mot Manchester United på Old Trafford om å begrense nederlaget. Og å få oppleve noe han kan fortelle barnebarna.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

-  Det er uten tvil det største jeg vil få oppleve som fotballspiller. Jeg har allerede sommerfugler i magen, sier Tinson til Dagbladet.

-  Hva gleder du deg mest til?-  Sluttsignalet. Neida, jeg bare tuller. Jeg håper de stiller med sitt aller sterkeste mannskap. Da får jeg noe å fortelle barnebarna om.

Darren Tinson jobber som fysioterapeut til vanlig, og trener tre ganger i uka. Det holdt i massevis til å temme spillere som Wayne Rooney, Ronaldo, Louis Saha og Ole Gunnar Solskjær da Burton holdt United til 0- 0 i FA-cupens tredje runde. Foran 6191 tilskuere på Pirelli Stadion søndag 8. januar feiret Burton-spillerne vilt ute på banen da dommeren blåste av kampen - og viftet med ferdig opptrykte skjerf med påskriften «We\'re going to Old Trafford!»

-  Solskjær strevde litt

På Old Trafford i morgen forventer han en annen dans.

-  Vi må forsøke å ikke slippe inn et tidlig mål. Gjør de det vil selvtilliten deres vokse enormt, og da er det bare et spørsmål om hvor mange de scorer. Jeg håper vi klarer å holde buret reint de første 15-20 minuttene, sier Tinson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer