- Vi er stolte, hele laget, hele byen

Molde valset over RBK og vant 5-0.

STARTET BALLET: Mame Biram Diouf ga hjemmelaget ledelsen med en klinisk avslutning etter en perfekt Thioune-stikker i første omgang, og derfra og ut var Molde drepende effektive.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX
STARTET BALLET: Mame Biram Diouf ga hjemmelaget ledelsen med en klinisk avslutning etter en perfekt Thioune-stikker i første omgang, og derfra og ut var Molde drepende effektive. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

AKER STADION (Dagbladet.no): Molde - Rosenborg 5-0.

Ekspertenes tale var klar før dagens kamp i Molde. Rosenborg kom til å legge seg bakpå fra start for å få bakromssterke Molde til å bli frustrerte. Så skjedde absolutt ikke.

Begge lag gikk ut i et forrykende tempo, ledet an av Rosenborg. Det hadde ikke gått mer enn fem minutter før både Per Ciljan Skjelbred og Steffen Iversen hadde hatt hver sine skudd, henholdsvis over og utenfor målet til Molde-keeper Knut Dørum Lillebakk.

Molde trengte noen minutter på å summe seg og Makhtar Thioune og Mame Biram Diouf lignet ikke seg selv de første minuttene. Nervøsiteten virket å være til å ta og føle på.

Men hjemmelaget skulle komme tilbake.

Store sjanser begge veierFor Rosenborg hadde Rade Prica, Steffen Iversen og Mikael Dorsin, alle store sjanser alene med Lillebakk. En for dagen stor Lillebakk i Molde-buret holdt RBK-spillerne stangen.

For Molde var det Pape Pate Diouf, Josè Mota og Mame Biram Diouf som stod for de største mulighetene — arkitekt: en El-Hadji Makhtar Thioune — som endelig var kvitt nervøsiteten og hevet seg betraktelig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer