Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi er tilbake

LONDON (Dagbladet): Bolton- Manchester United 0- 4. Supermodellene har det. Marilyn Monroe hadde det, og i går kveld fikk Ole Gunnar Solskjær også sine strategiske mål. Nordmannens er 14- 38- 63. Med minutter bak, ettersom Ole ordnet sitt tredje hat trick i United-trøya.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er selvsagt glad, og godt fornøyd med å få spille flest mulig kamper fra start, men du må regne med å sitte en del på benken med den stallen vi har, sa Solskjær etter jubelkvelden i nord.

Etter kampen fikk han dessverre ikke minneballen med seg hjem til sønnen Noah.

Lagkamerat Paul Scholes mælte nemlig ballen i glede opp på tribunen. Vanlig kutyme er at hat trick-mannen får læret. Sky sports etterlyste da også ballen på direkten for nordmannen.

- Ja, jeg vil gjerne ha den ballen som et minne, men det er jo typisk han da, å sparke den vekk, sa Solskjær med et glis.

Bolton smilte ikke, men laget hang godt med. Fabien Barthez måtte ta fram minst to gammeldagse fantomredninger.

- Viktig at vi kom raskt tilbake etter at vi tapte mot Liverpool, sa Ole Gunnar på direkten.

Byttet ut

Hans trippelmål i går kveld var Solskjærs tredje i United-trøya, men han tok ikke av. Sindig som han er.

- Vi er tilbake nå, og det måtte vi også være. En viktig seier i en vanskelig kamp, sa Solskjær, som ble byttet ut etter 75 minutter. Ja, du leser riktig. Byttet ut.

Sir Alex Ferguson mente vel nordmannen hadde gjort seg fortjent til en pause etter vel utført måljobb. Solskjær var av en annen oppfatning etter at han hadde smilt seg av Reebok stadion, og ønsket debutanten Diego Forlang velkommen fra Uruguay.

- Jeg ville jo helst ha fortsatt, det er klart, sa Solskjær, som virket kapabel til å score fem eller seks. Både med fot og hode.

To av Solskjærs mål kom nemlig via luggen, begge ballene servert av pasningshovmester Beckham.

To på hodet

Han møtte en Beckham-corner fra høyre på spissen av femmeteren, gikk opp og vridde hodet omtrent 180 grader, nordvest. Ballen gikk i nærmeste vinkelhjørne.

Mål nummer tre var også en hodeøvelse. Her måtte Solskjær bøye seg ned for å stusse Beckhams knallharde frispark inn i nettet.

  • Solskjærs første kom etter at Ryan Giggs hadde blitt frispilt av Ruud van Nistelrooy. Giggs la ut på et løp i turbofart, med ballen som en lydig hund ved støvlene.

Pasningen til Ole Gunnar var en Giggs spesial. På tvers inn i det berømte feltet. Solskjær tok en høyretouch til venstre labb. Finnekeeper Jääskeläinen var uten sjanse.

  • Ruud van Nistelrooy satte inn det siste målet etter nok et Giggs-løp. Dette var hollenderens 25. for sesongen totalt, Solskjær har 13 i ligaen. For et radarpar i hjerter.
3- O le : Bolton i kista, og Ole Gunnar Solskjær kan koste på seg å hilse til hele verden. Fra venstre: Roy Keane, Paul Scholes, Ole Gunnar Solskjær, Ryan Giggs og Mikael Silvestre.
Hele Norges coronakart