- Vi er vant til litt støy

Berg fokuserer på det sportslige.

ÅRÅSEN (Dagbladet.no): Lillestrøm - FC Lyn Oslo 1-2.

FC Lyn Oslo seilte opp til en tredjeplass i tippeligaen i går og rir for tiden på en god bølge sportslig, men utenomsportslig har det vært mye bråk i det siste.

Osloklubben sliter økonomisk, og eier og investor, Atle Brynestad, har lenge signalisert at han trekker seg ut fra klubben.

Brynestad har tilbudt klubben å få kjøpe eierskapet til klubben tilbake for én symbolsk krone, noe klubben avslo.

Ikke nok med det: Noen av klubbens aller største profiler nærmer seg slutten av kontraktstiden, og med overgangsvinduene åpent står toppscorer Espen Hoff, Thomas Sokolowski og keeper Eddie Gustafsson fri til å diskutere tilbud med andre klubber.

Vant til støy

Trener Henning Berg står også uten kontrakt fra 1. januar 2009, men Lyns hovedtrener tenker ikke på det nå, skal vi tro han selv.

- Jeg gjør bare jobben min nå og tenker bare på å gjøre Lyn til et bedre lag. Vi er vant til litt støy her i klubben, sier Berg til Dagbladet.no.

USIKKER FRAMTID: Både klubben Lyn og hovedtrener Henning Berg gåe en noe uvis framtid i møte. Berg har blant annet blitt koblet til trenerjobben der han vant med bortelaget i går, på Åråsen. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
USIKKER FRAMTID: Både klubben Lyn og hovedtrener Henning Berg gåe en noe uvis framtid i møte. Berg har blant annet blitt koblet til trenerjobben der han vant med bortelaget i går, på Åråsen. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer

- Jeg vet ikke hva som skjer etter sesongen, jeg konsentrerer meg bare om Lyn og gjør så godt jeg kan med det, sier Berg.

Berg påpeker at alle klubber må tåle litt «støy».

- Rosenborg må kanskje selge Stoor og vi må kanskje selge noen, men som sagt, jeg vet ikke hva som skjer, sier Berg.

Usikker fremtid

Espen Hoff ble to-målsscorer mot Lillestrøm, men Larvik-gutten vet ikke hvor han spiller neste år og velger heller å forholde seg til kontrakten.

- Som jeg har sagt så er jeg spiller i Lyn og tenker kun på det, sier Hoff.

- Du har blitt linket til Brann og Stabæk, er det interessant?

- Jeg vil ikke kommentere enkeltklubber. Jeg er under kontrakt med Lyn, smiler Hoff lurt.

- Vi er vant til litt støy
LITE TRØBBEL PÅ BANEN: Til tross for alt ståket rundt klubben ellers, fortsetter Lyn-laget å gjøre det bra i Tippeligaen.
KAN FORSVINNE: Espen Hoff scoret begge Lyns mål i går, og blir fulgt tett av flere av klubbene i Tippeligaen.