- Vi erkjenner at vi har en del å jobbe med

Hoftun forstår at kritikken kommer.

TØFFE TIDER: Rosenborgs sportsdirektør Erik Hoftun innrømmer at de har vært for dårlige denne sesongen. Før dagens kamp mot Strømsgodset i Drammen ligger de allerede ti poeng bak serieleder Molde. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix
TØFFE TIDER: Rosenborgs sportsdirektør Erik Hoftun innrømmer at de har vært for dårlige denne sesongen. Før dagens kamp mot Strømsgodset i Drammen ligger de allerede ti poeng bak serieleder Molde. Foto: Ned Alley / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborg har kun vunnet fire av ti seriekamper. Sportslig leder Erik Hoftun erkjenner at klubben ikke har gjort en god nok jobb.

Presset har økt på både Hoftun og hovedtrener Per Joar Hansen den siste tiden. Variable resultater og flere svake prestasjoner har gjort at trønderne er på nippet til å bli helt hektet av i gullkampen allerede etter en tredel av sesongen.

- For dårlig jobb Før dagens bortemøte med regjerende mester Strømsgodset, er RBK ti poeng bak serieleder Molde.

- Vi har gjort en for dårlig jobb. Vi har ikke fått satt laget på den måten vi ønsker, og sånn situasjonen er nå i troppen, har vi heller ikke fått en helhetlig bra nok tropp. Så nei, vi har ikke gjort en god nok jobb, sier Hoftun til TV 2.

- Vi erkjenner at vi har en del å jobbe med, men vi jobber hver dag hardt for å bli bedre, legger han til.

- Må leve med kritikk Hoftun mener det er naturlig at han og resten av RBKs ledelse og trenerteam får kritikk når laget ikke innfrir.

- Med de jobbene vi har her i Rosenborg, må vi være forberedt på store forventninger knyttet til resultat. Når vi da som ledere, trenere eller spillere ikke leverer, må vi leve med kritikk, sier Hoftun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer