Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi får bare håpe at det ikke var noe gift

Assistenttreneren om de grønne draktene.

BAKU/OSLO (Dagbladet): Med tre poeng mot Aserbajdsjan i kveld, har Norge fått en knallstart på EM-kvalifiseringen. Fasiten etter fire kamper er ni poeng. Ett tap, tre seiere.

Underveis i kampen kunne vi se at de norske hvite draktene ble grønne. Hvorfor, er det foreløpig ingen i den norske leiren som vet helt sikkert.

- Godt spørsmål. Det er et eller annet med banen. Det er en miks av kunsgress og gress. Men hva de har har hatt utpå der, skal gudene vite. Spillerne er jo grønne alle sammen. Jeg kan ikke svare på det, sier assistenttrener Jarl Torske til Dagbladet.

Han sier det ikke var noe stort tema i den norske leiren.

- Nei, overhodet ikke. Men jeg registrerte når jeg tok spillerne i hånda at de var grønne alle sammen.

- Så du vet ikke hva slags stoffer det var?

- Nei. Vi får bare håpe at det ikke er noe gift her.

Veit ikke hva det er Mats Møller Dæhli fikk 60 minutter mot Aserbajdsjan, før han ble byttet ut. Han rakk med det også å bli farget grønn.

- Jeg veit ikke hva det er. Jeg veit rett og slett ikke.

- Har du opplevd noe sånn tidligere?

- Nei. Det så mye verre ut i pausen. Vi fikk byttet draktene heldigvis, sier Mats Møller Dæhli.

Ikke helt matchfit Cardiff-spilleren fikk altså 60 minutter mot Aserbajdsjan, før han ble byttet ut. Dæhli har vært ute i kulda i klubben i lang tid, og merker det i aksjon for landslaget.

- Jeg er ikke helt matchfit ennå. Jeg har ikke spilt på en måned og merker det. Jeg gir alt i 60 minutter, og er fornøyd med det. Jeg har aldri hatt en så lang pause i karrieren før, og det merker man jo. Men jeg synes det funker når jeg spiller, sier Dæhli.

- Jeg er stolt av gutta, dette er ikke et lett sted å spille fotball. Vi gjør det vi skal og vinner kampen, og det kjennes utrolig godt, sier Mats Møller Dæhli.

GRØNNE: De norske spillerne ble etterhvert grønne av banedekket i Baku. - Vi får bare håpe at det ikke var noe gift, sier assistenttrener Jarl Torske. Foto: Cornelius Poppe / NTB
GRØNNE: De norske spillerne ble etterhvert grønne av banedekket i Baku. - Vi får bare håpe at det ikke var noe gift, sier assistenttrener Jarl Torske. Foto: Cornelius Poppe / NTB Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling