Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi får en veldig god spiller

Fulham bekrefter at Roma har godtatt Riise-bud.

BLIR LAGKAMERATER: Om Bjørn Helge Riise (t.h.) får fornyet tillit i Fulham, ser det ut til at han blir lagkamerat med storebror John Arne. 
Foto: Kyrre Lien,  Scanpix
BLIR LAGKAMERATER: Om Bjørn Helge Riise (t.h.) får fornyet tillit i Fulham, ser det ut til at han blir lagkamerat med storebror John Arne. Foto: Kyrre Lien, Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Fulhams nye manager Martin Jol bekrefter i kveld at klubben har fått et bud på John Arne Riise akseptert av Roma.

- Han kommer for å gjennomgå en legesjekk. Om den er i orden, får vi oss en veldig bra spiller, sier Jol ifølge klubbens hjemmeside.

Jol uttalte seg om Riise-overgangen etter at Fulham tok seg greit videre til andre kvalifiseringsrunde i Europa League med 0-0 borte mot Runavik på Færøyene. London-laget hadde med seg en 3-0-ledelse fra hjemmekampen.

Tidligere i kveld meldte Sky Italia at det dreide seg om et bud på 20 millioner kroner for nordmannen som har ett år igjen av kontrakten med den italienske hovedstadsklubben.

Dersom overgangen går i orden, blir John Arne Riise lagkamerat med landslagskaptein Brede Hangeland og lillebror Bjørn Helge Riise.

Hangeland spilte hele kampen, mens Bjørn Helge Riise kom inn som innbytter det siste kvarteret mot Runavik i kveld.