- Vi får ikke gjort noe før etter neste sesong

Rasende Everton-fans må godta nytt klubbemblem.

 NYTT EMBLEM:  Evertons nye emblem (t.h) ble ikke godt tatt i mot av fansen. Men klubben melder at det nye emblemet blir å finne på neste sesongs utstyr.
NYTT EMBLEM: Evertons nye emblem (t.h) ble ikke godt tatt i mot av fansen. Men klubben melder at det nye emblemet blir å finne på neste sesongs utstyr.Vis mer

(Dagbladet): Lørdag bekreftet Everton at klubben skulle få et nytt og mer moderne emblem.

Problemet er bare at det nye emblemet ikke har fallt i smak hos fansen.

Blant annet er klubbens motto «nil satis nisi optimum», som kan oversettes til «ingenting bortsett fra det beste er godt nok», fjernet. Borte er også de to romerske kransene.

Kampanje for vraking Iløpet av få timer spredde en kampanje, som ønsket å vrake den nye logoen, seg på Twitter og internett. Til og med Liverpools ordfører, Everton-supporteren Joe Anderson, ytret sin mening til klubben på Twitter.

Ordføreren ba klubben høre på sine fans, og skrev at logoen kom til å bli stående som en stort feilsteg, skriver engelske Independent

Men Joe Anderson, og resten av de 22.000 fansene som skrev under på oppropet om å droppe den nye logoen, får ikke viljen sin.

Tirsdag kveld la klubben ut en beklagelse til sine fans på hjemmesiden.

- Vi har kommet til en konklusjon. En konklusjon som starter med en beklagelse, skriver klubben.

- Vi angrer på at vi ikke spurte hver eneste Everton-fan om noe som betyr så mye for hver enkelt av dere.

- Fansen skal få bestemme Lenger ned i beklagelsen kommer nyheten om at det er ingenting klubben får gjort før etter neste sesong.

- Vi ønsker å rette opp. Men spesielt tidsbegrensninger for utstyrsleverandøren er utfordrende. Det betyr at versjonen som ble sluppet lørdag vil være i drift fra 2013/2014-sesongen. Men vi vil la fansen ta del i hvordan vi representerer klubben på gensere, på Goodison Park og i media rundt om i verden, forteller Everton-sjef, Robert Elstone.

Elstone skriver videre at foran 2014/2015-sesongen vil de sette sammen et panel av ulike Everton-fans, som skal utarbeide ulike forslag til nytt emblem, som fansen skal få stemme over.

- Evertonians vil ta den endelige avgjørelsen, lover Everton-sjefen.