- Vi får se hvordan utviklingen hans går

Høgmo om Ødegaards Real Madrid-besøk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): I dag presenterte landslagssjef Per Mathias Høgmo landslagstroppen foran oppgjørene mot Estland og Aserbajdsjan.

På pressekonferansen ble Høgmo også spurt om hva han tenker rundt Martin Ødegaards Real Madrid-besøk.

- Jeg tenker ikke noe annet enn at vi får se hvordan den utviklinga går videre. Per i dag er vi opptatte av at han har en god treningsarena der han er, han har holdt nivået, og er klar til landslagssamling, svarte Høgmo.   King ute med ryggskade Etter gode resultater mot Bulgaria og Malta, skrøt Høgmo av samholdet i troppen.

-Jeg vil gi ros til spillergruppa for måten de står opp på under landslagssamling. Inngangen og gjennomføringskraften på treningen er strålende, samholdet har blitt veldig godt og det er viktig for å utvikle dette videre, sa Høgmo.

Mer problematisk er det at spissen Joshua King er ute med skiveutglidning i ryggen. Han var strålende sist landslagssamling, og blir savnet av Høgmo.

- Han har fått et gjennombrudd på landslaget i årets sesong, og var inne i varmen i Blackburn. Men han fikk en skiveutglidning i ryggen, og får ikke trent, sa Høgmo.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer