- Vi fikk et minne for livet

MK mobbet etter 1-12 mot Molde.

MOLDE/OSLO (Dagbladet.no): Molde - Mandalskameratene 12-1

Det ble en målorgie av en fotball-søndag. På tross av Lillestrøms råsterke sjumålsseier over Aalesund, spørs det om Molde ikke allikevel tar kaka.

Etter 90 minutter på Aker Stadion ble stakkars Mandalskameratene sendt hjem med 12 baklengsmål!

- Minne for livet

- Vi kom hit for å få et minne for livet, og det fikk vi, men ikke helt som vi hadde tenkt oss, sa en tapper MK-trener Leif Gunnar Smerud til Romsdals Budstikke etter kampen.

Kampen var avgjort da Molde ledet 3-0 allerede etter et kvarter, og til pause sto det 6-1.

- De siste ukene har det vært mye snakk om at vi har scoret altfor lite mål, og at vi må omsette alle våre sjanser til scoringer. I dag fikk vi endelig lønn for strevet. Selv om vi hadde scoret 12 mål, kjempet vi for det 13. Dette var helt fantastisk! sa moldes trener Kjell Jonevret til Dagbladet.no etter kampen.

Og i et bikkjeslagsmål av en opprykkskamp kan hvert eneste mål bli avgjørende.

- Ser lyst ut

- Målforskjellen vår i forhold til de to andre topplagene, Bodø/Glimt og HamKam, var vesentlig dårligere før kveldens kamp, men etter dagens målorgie tok vi kraftig inn på denne statistikken. Nå må vi prøve å opprettholde den gode formen, og fokusere på de neste kampene, så ser dette lyst ut, sa Molde-kaptein Daniel Berg Hestad etter kampen.

Molde-veteranen var den store spilleren i en kamp som ga tre tomålsscorere og også to selvmål av MKs Avni Pepa. Mot slutten av kampen runget et taktfast «Tufte, Tufte, Tufte» fra hjemmepublikumet mot gjestene fra sør.

En beskjed det ikke var mulig å ta feil av.

- Det er ikke noe morsomt at publikum roper «Tufte». Jeg vet hvordan det føles å slite og det snur seg fort, var en ydmyk Daniel Berg Hestads trøstende ord til Mandalskameratene.

Molde møter HamKam til reint toppoppgjør neste helg.

- Det blir en knalltøff batalje. Vi skal være fornøyd hvis vi får med oss poeng derfra, avsluttet Berg Hestad.

<B>LOV Å VÆRE GLAD:</B> Daniel Berg Hestad syntes synd på motstander Mandalskameratene etter å ha sendt hjem sørlendingene med tolv baklengsmål.