- Vi fikk et tilbakeslag mot Hamilton. Jeg var irritert over tapet, men nå er det historie

Deila og Celtic klare for å slå tilbake.

- MÅ BLI MER NØYAKTIGE: Det sier Ronny Deila om Celtic, og er klar på at de kommer til å benytte lørdagens kamp til å slå tilbake. Foto: EPA/BRIAN STEWART
- MÅ BLI MER NØYAKTIGE: Det sier Ronny Deila om Celtic, og er klar på at de kommer til å benytte lørdagens kamp til å slå tilbake. Foto: EPA/BRIAN STEWARTVis mer

Celtic og manager Ronny Deila har ikke hatt den sesongstarten som den kritiske fansen hadde håpet på. Nå forventes det at Celtic slår tilbake etter landslagspausen.

Torsdag holdt Deila hoff for skotsk presse foran lørdagens kamp borte mot Ross County. Celtic ligger på sjetteplass i serien etter at ni serierunder er unnagjort. Laget har en kamp mindre spilt, men har seks poeng opp til serieleder Hamilton.

- Vi var inne i en god periode, men fikk et tilbakeslag i kampen mot Hamilton. Jeg var irritert over tapet, men nå er det historie. Hvis vi fortsetter å skape mange sjanser, så vinner vi kamper. Nå trenger vi et godt resultat, og vi må benytte anledningen til å slå tilbake. Vi må bli mer nøyaktige i det vi gjør, sa Deila.

Deila måtte også svare på spørsmål om spillernes fysiske tilstand og matvanene deres.

- Det er det blitt snakket så mye om og blitt blåst opp. Vi vil at våre spillere skal være 24-timers idrettsutøvere, og det er ingenting galt med det.

- Det viktigste er hva som gjøres ute på banen og på trening. Vi vil ha full intensitet i hver eneste kamp, og at spillerne yter 100 prosent hver eneste dag. Dere så i dag at spillerne begynner å respondere og ga alt under treningen. Så jeg vet godt hva vi skal utvikle, sa Deila.

Deila åpnet torsdagens seanse med å skryte av Skottlands innsats i EM-kvalifiseringen som endte med 1-0 hjemme mot Georgia (lørdag) og 2-2 borte mot Polen (tirsdag).

- Det var flott å se et skotsk lag som spilte med selvtillit, var gode med ballen i laget og som holdt posisjonene. Mange av spillerne kom tilbake med en god følelse, og Skottland var fantastiske da jeg så dem tirsdag, sa Deila.

(NTB)