- Vi fikk mye omtale da jeg klikket

Jarstein sutrer over mediedekningen.

(Dagbladet.no): Les alt om Odd Grenland på Dagbladet.no her!

Debatten raser i Grenland etter at Varden skrev om det de opplever som manglende dekning på TV2 og i riksmedia.

Nå henger både Skien-ordfører Rolf Erling Andersen (Ap) og Odd-keeper Rune Almenning Jarstein seg på.

- Tragisk dekning

- Vi fikk mye medieomtale da jeg klikket. Helt typisk. Dekningen av Odd er tragisk. Det gjelder både de store avisene som VG og Dagbladet, og TV2. Jeg har selv abonnement på TV2-sport. De viser jo nesten ingenting om Odd når kampene er over, sier landslagskeeperen til avisa.

Men både Jarstein og Odd-veteran Tommy Svindal Larsen mener Odd kan og bør gjøre noe selv.

- Vi må prestere

- Klubben må også bli bedre. Odd må markedsføre seg selv i en langt større grad. Og selvfølgelig må vi på banen prestere. De sportslige prestasjonene har mye å si. Derfor hadde det vært moro om de faktisk skrev om oss de gangene vi spiller bra fotball, fortsetter Jarstein.

IRRITERT: Rune Jarstein synes Odd får for lite oppmerksomhet i riksmedia, men erkjenner at klubben har en jobb å gjøre selv. Hva synes du? Foto: Birthe Ulveseth/ Scanpix
IRRITERT: Rune Jarstein synes Odd får for lite oppmerksomhet i riksmedia, men erkjenner at klubben har en jobb å gjøre selv. Hva synes du? Foto: Birthe Ulveseth/ Scanpix Vis mer

- Riksmedia prioriterer ikke oss, men klubben kan også gjøre noe med det. Klarer vi å markedsføre oss selv og levere resultater i topp fire så kan de ikke utelate oss, samstemmer Svindal Larsen.

•Din kommentar:
Synes du Odd får for lite dekning?

- Vi fikk mye omtale da jeg klikket