- Vi fikk oss en real støkk

Skihopper Stine Småkasin (17) ble lagt i respirator etter å ha falt stygt i 90-metersbakken på Notodden. I går kveld var pappa Torbjørn lettet over at ulykken ser ut til å ende godt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ved 22.30-tida hadde han vekslet noen få ord med datteren og virket tydelig lettet.

-  Hun har snakket litt, men var veldig trøtt. Stine har fått et kraftig slag i hodet, og blir foreløpig her til overvåkning. Vi må bare vente, men det ser veldig bra ut. Hun har ikke brukket noe, sier Torbjørn Småkasin til Dagbladet.

Datteren Stine beskrives som et stort skihoppertalent, og ble bare slått av Sagen og Line Jahr i Norgescupen nylig.

Tatt av vindkule

I går var hun på trening i 90-metersbakken Tveitanbakken på Notodden da en vindkule tok tak i henne. 17-åringen braste i bakken med hodet først, og ble kjørt til Blefjell sykehus. Derfra ble hun fløyet videre med helikopter til Ullevaal universitetssykehus, hvor hun gjennomgikk omfattende undersøkelser. De viste at Småkasin høyst trolig slipper fra ulykken uten varige mén. Hun har pådratt seg en kraftig hjernerystelse og skrubbsår i ansiktet.

Familien til Stine Småkasin var til stede i hoppbakken, og det var kraftige kastevinder da ulykken skjedde. Det gjorde dem skeptiske - men de bestemte seg for å prøve.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer