Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vi flyr i medvind

BARCELONA (Dagbladet): - Jeg vet ikke helt hva jeg skal si eller hvordan jeg skal begynne. De siste par dagene har vært så fulle av inntrykk og opplevelser at det blir umulig å fortelle hvordan det har vært. Så jeg sier det som det er: Dette er egentlig helt vilt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FA-cupfinalen gikk jo veldig greit både for laget og meg. Spillet vårt kom på glid med en gang, og selvtilliten etter ligagullet satt i kroppen til alle mann.

Det er utrolig hvordan medgang hjelper.

Roy Keane var tilbake igjen etter overtråkk, men spilte vel ikke stort mer enn 10 minutter før skaden var slått opp igjen. Veldig synd for Roy, men litt synd for Ole Gunnar også som måtte ned på kanten. For selv om han ikke har sagt noe, tror jeg han gledet seg veldig til å spille spiss. Og så ble det annerledes. Men Ole gjorde det veldig bra på kanten også, særlig defensivt.

Inn for Keane kom Teddy Sheringham. Og Teddy scoret like godt på sin andre ballberøring. Og her og nå kan jeg vel nesten si at det målet avgjorde finalen for oss. Etter dette hadde vi jo mer eller mindre full kontroll.

Min oppgave var å temme Alan Shearer. Det er ikke alltid like lett, og han er ikke den spissen jeg liker best å møte. Ikke først og frems fordi han er så god, men fordi han bruker knep og midler jeg kan styre meg for.

Men Shearer fikk ikke gjort så mye. Det betyr at jeg er fornøyd med egen innsats.

Jeg skrev før kampen at seriegullet var det viktigste av de tre trofeene vi kunne vinne i år. Med to på plass mener jeg fortsatt det samme. Det var gjevere å vinne seriegullet på Old Trafford enn cupfinalen på Wembley.

Jeg tror faktisk stemningen var bedre på seriefinalen også.

Etter FA-cuptriumfen var det fest på Royal Lancaster Hotell i London sentrum. Langt fra noe rølpeparty, men en meget hyggelig middag med familier og venner. Jeg la meg dønn lykkelig like etter midnatt. Det er spesielt å vinne The Double. Veldig spesielt.

Søndag trente vi lettere enn lettest, og i går kveld kom vi hit til Barcelona.

Av alle ting fløy vi Concorde. En opplevelse i seg selv, og det føles som om vi flyr i medvind.

Det er bare slik det er om dagen.