- Vi føler oss veldig sterke

Etter å ha banket Tyskland med 16 mål på to dager, er Marit Breivik trygg på at hun reiser til EM med en solid stall. I gårsdagens generalprøve var lokomotivet Tonje Larsen sterkest av dem alle.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ARENDAL (Dagbladet): - Jeg føler at vi nå er veldig sterke. Hvor sterke, får tida vise. Vi har ikke møtt de beste ennå, sier Marit Breivik.Her er Dagbladets vurdering av EM-troppen ei uke før alvoret starter i Danmark i desember:

Keepere:

Heidi Tjugum Mørk har slitt, men Mimi Kopperud Slevigen viser at hun holder et høyt nivå når hun spiller bak et godt forsvar. Katrine Lunde har sluppet lite til.

Marits kommentar: - For Heidi må det være befriende at alt ikke står og faller på henne.

Strekspillere:

Else-Marthe Sørlie Lybekk og Elisabeth Hilmo har hver sin stil, men er begge sikre kort. Scorer eller skaffer straffer nesten hver gang de har ballen i angrep.

Marits kommentar: - Strekspillerne er i form. Begge er der de skal være.

Kantspillere:

Venstre kant: Monica Sandve spiller aldri en dårlig kamp. Mia var middels i går, men viser at hun er på gang. De er Norges to beste kantspillere.

Høyre kant: Janne Tuven har til nå vært et klart førstevalg, men Vigdis Hårsaker har i de to kampene mot Tyskland vist at hun puster Tuven i nakken.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer