Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Vi følger Deadline Day

Overgangsvinduet i England stenger 18.00 i dag.

ACTION I MANCHESTER? Det er ventet at det ikke vil skje så mye i Manchester på Deadline Day. Foto: AFP PHOTO / Glyn KIRK AND Oli SCARFF / NTB Scanpix
ACTION I MANCHESTER? Det er ventet at det ikke vil skje så mye i Manchester på Deadline Day. Foto: AFP PHOTO / Glyn KIRK AND Oli SCARFF / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Som kjent stenger overgangsvinduet i England snaut tre uker tidligere enn normalt. Det betyr at klubbene må gjøre ferdig handelen i dag før 18.00 norsk tid (så lenge papirarbeidet er i orden, kan overgangen ferdigstilles fram til klokka 20.00).

Samtidig kan klubber i England fortsatt låne ut spillere til andre ligaer fram til 31. august.

I denne artikkelen vil vi oppdatere deg med siste nytt fra Premier League og gi deg en fullstendig oversikt over alle kjøp og salg som blir gjennomført i dag.

Løpende nyheter:

18.47: Da runder vi av Deadline Day i denne artikkelen. Nederst i saken finner du lenke til oversikten over alle sommerens største overganger.

18.34: Ti spillere til

Det rapporteres at Premier League jobber med papirarbeidet på ti overganger som involverer Premier League-klubber.

Det blir ikke oppgitt hvilke klubber eller spillere det gjelder.

Klubbene har fram til klokka 20.00 å bli ferdige med disse avtalene.

18.00: West Ham henter Sanchez

I det overgangsvinduet offisielt stenger, bekrefter West Ham at klubben henter colombianske Carlos Sanchez fra Fiorentina.

Selv om vinduet er stengt, er det forsatt mulig å gjennomføre en overgang de neste to timene, så lenge papirarbeidet er i orden før 18.00.

17.40: Everton forsterker

Flere engelske medier melder nå at Chelseas Kurt Zouma er på vei til Everton på lån. Spilleren har også vært linket til Manchester United.

Barcelonas Yerry Mina skal også være svært nære en overgang til Everton etter at klubbene har blitt enige om en overgang, samtidig som Sky Sports melder at den brasilianske vingen Bernard endelig har fått innvilget arbeidstillatelse.

Everton bekrefter en snau halvtime etterpå at Bernard er klar for klubben.

15.41: - Falske Arsenal-rykter

Den siste timen har det kommet meldinger om at Arsenal skal ha lagt inn et bud på Barcelonas Ousmane Dembélé. Ifølge BBC-journalist David Ornstein er det bare tull.

15.17: Klokka tikker

Det er lite aktivitet i de største klubbene med snaut to og en halv time igjen av overgangsvinduet. Det er lite som tyder på at vi får noen store overganger i dag.

Samtidig er det aktivitet i flere av de mindre klubbene.

14.20: Grealish gjør et siste forsøk

Aston Villas talentfulle spiller Jack Grealish ønsket en overgang til Tottenham, men klubben vil ikke selge ham for 25 millioner pund.

The Telegraph melder i dag at 22-åringen vil ha et møte med manager Steve Bruce i dag, i håp om å overtale treneren til å la Grealish gå til Tottenham.

13.46: Odd-spiller til Premier League

Odd melder på sine hjemmesider i dag at 18 år gamle John Kitolano blir Wolverhampton-spiller med umiddelbar virkning.

Den kongolesisk-fødte norske fotballspilleren fikk 21 kamper for Odds A-lag.

Wolves rykket opp før inneværende sesong og har store ambisjoner om å bli en etablert Premier League-klubb.

TIL WOLVES: Odds John Kitolano. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix
TIL WOLVES: Odds John Kitolano. Foto: Trond Reidar Teigen / NTB Scanpix Vis mer

13.44: Courtois klar for Real Madrid

Chelsea bekrefter i Twitter at keeper Thibaut Courtois offisielt er klar for de liljehvite. Bilder av keeperen som signerer kontrakten sin har sirkulert i sosiale medier den siste timen.

13.30: - Godin sier nei til Manchester United

Det har kommet rapporter på at Manchester United skal ha utløst utkjøpsklausulen til Godin på rundt 25 millioner euro.

Den italienske journalisten Gianluca Di Marzio skriver på sine hjemmesider at spilleren selv har takket nei til de røde.

Stopperen trener i dag med sine lagkamerater og har ifølge Di Marzio ingen ønsker om å forlate Madrid.

12.35: Status storklubbene

Det er ventet at det vil være stille i Arsenal og Liverpool i dag. Chelsea har vært aktive de siste dagene og har blant annet byttet keeper og styrket midtbanen.

Tottenham er den eneste klubben som ikke har hentet noen spillere i dette vinduet. Det var mye snakk om Aston Villas Jack Grealish, men det spørs om Daniel Levy og co. er villig til å betale det som kreves for en spiller som ikke går rett inn på laget.

José Mourinho har helt kaldt vann i årene til United-fansen med de siste uttalelsene, men vi blir likevel ikke overrasket om det skjer noe på Old Trafford i løpet av de neste avgjørende timene.

Manchester City har sikret seg unggutten Daniel Arzani fra Melbourne City i dag, og de lyseblå virker også å være ferdige med handelen.

12.20: Leicester sikret seg stopper

Åpner dette opp for at Harry Maguire drar til Manchester United? Revene har iallfall sikret seg 21-åringen Filip Benkovic fra Dinamo Zagreb.

Det er også ventet at Leicester vil hente Caglar Soyuncu fra Freiburg før vinduet stenger.

11.55: Chelsea låner Real Madrid-spiller

Chelsea henter midtbanespilleren Mateo Kovacic på lån fra Real Madrid. 24-åringen har slitt med spilletid i det spanske hovedstadslaget etter overgangen fra Inter.

- Jeg er veldig glad for å være i Chelsea. Det er en fantastisk følelse. Jeg skal gjøre mitt beste for klubben. Det er et nytt språk jeg må tilvenne meg til, men det er alltid tøft i starten, sier Kovacic ifølge NTB.

Den allsidige midtbanespilleren står bokført med 46 landskamper for Kroatia og spilte blant annet i sommerens VM.

TIL LONDON: MAteo Kovacic. Foto: AP Photo/Francisco Seco/NTB Scanpix
TIL LONDON: MAteo Kovacic. Foto: AP Photo/Francisco Seco/NTB Scanpix Vis mer

11.30: Dårlig nytt for Manchester United

Det spørs om ikke Manchester United-fansen river seg litt i håret over José Mourinhos uttalelser i dag. Portugiseren virker å ha gitt opp å få inn noen spillere før vinduet stenger.

- Informasjonen jeg har tilsier nei. Jeg er ikke trygg på det, jeg er ikke trygg og overgangsvinduet stenger i dag, så nå er det på tide at jeg slutter å tenke på det, sier Mourinho under en pressekonferanse før serieåpningen mot Leicester i morgen kveld.

Manchester United har blitt linket til midtstoppere over en lav sko den siste tiden. Særlig Tottenhams Toby Alderweireld og Leicesters Harry Maguire har blitt hyppig nevnt. Tiden begynner å renne ut for storklubben.

Samtidig melder Sky Sports at Manchester United er interessert i Atlétic Madrids midtstopper Diego Godin. Siste ord er nok ikke sagt.

Du kan se en oversikt over alle kjøp og salg som har blitt gjort i sommer i denne artikkelen: