Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi forhandler ikke om Modric med noen, uansett

Tottenham vil nekte kroaten å stikke.

- GLEM DET: Luka Modric blir værende på White Hart Lane, insisterer Tottenham. Men historien viser at det som regel blir for vanskelig å tviholde på spillere som vil bort. Foto:  AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD
- GLEM DET: Luka Modric blir værende på White Hart Lane, insisterer Tottenham. Men historien viser at det som regel blir for vanskelig å tviholde på spillere som vil bort. Foto: AFP PHOTO/OLLY GREENWOOD Vis mer

Tottenhams styreformann Daniel Levy lovet lørdag at han ikke vil selge Luka Modric til tross for at kroaten ønsker seg bort fra White Hart Lane.

Klubben fikk et bud på 22 millioner pund (200 millioner kroner) for playmakeren fra London-rival Chelsea tidligere i uken. Det avviste manager Harry Redknapp som «latterlig lavt».

- Jeg har sagt det før og vil gjøre det absolutt klart: Ingen av våre nøkkelspillere blir solgt denne sommeren, sier Levy.

- Vi bygger et lag for fremtiden som skal spille på høyeste nivå hele veien. Da er det viktig for oss å beholde kvalitetsspillere som Luka Modric.

Modric selv har i et intervju med Daily Mail avslørt at han ønsker seg bort fra White Hart Lane. Han sier han vil ha en god tone med Tottenham, men legger ikke skjul på at en overgang til Chelsea frister.

- Jeg vil ikke kreve en overgang, men jeg håper at klubben vil vurdere tilbud som er akseptable for alle parter. Chelsea er en stor klubb som kjemper om titler, og dessuten trives jeg godt i London, sier midtbanemannen.

Men om man skal tro Levy, er saken allerede avgjort.

- Vi har gjort vårt standpunkt i saken klart for Chelsea via et brev. De valgte å ignorere det og komme med et bud likevel, men for å fjerne enhver tvil: Vi skal ikke forhandle om Luka med noen, uansett.

(NTB)

SIER NEI: Styreformann Daniel Levy. Foto:  AFP PHOTO/Olly Greenwood
SIER NEI: Styreformann Daniel Levy. Foto: AFP PHOTO/Olly Greenwood Vis mer