- Vi forhandler

Morten Gamst Pedersen kan være på vei til Blackburn. Det bekrefter Tromsø.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tromsø bekrefter at de i går kveld mottok et nytt bud fra Blackburn på Morten Gamst Pedersen, men hva som ligger i tilbudet vil ikke daglig leder i Tromsø, Bjørn Tore Markussen, si noe om.

- Vi er i en forhandlingfase, og ønsker å opptre profesjonelt. Vi vil derfor behandle fortrolige opplysninger på en ryddig og ordentlig måte, sier Markussen til TILs hjemmeside.

Tidligere i sommer takket Tromsø nei til Blackburns bud på 18 millioner kroner. Blackburns manager, Graeme Souness, sa i ettertid at klubben ikke ville komme med noe nytt bud, men bekreftet fredag at klubben ikke har gitt opp Tromsøs lovende landslagsspiller.

- Vi har det ikke travelt. Vi er komfortable med situasjonen, og setter stor pris på å ha Tippeligaens mest attraktive spiller på laget og i klubben. Morten har en stor verdi for TIL, både som et symbol og i reelt sportslig og økonomisk perspektiv, sier Markussen om spilleren som har kontrakt fram til våren 2007.

Tromsø skriver at de «ikke kommer til å realitetsbehandle tilbudet fra Blackburn før i morgen».

- Hele klubben har nå sitt fokus på kampen på Lerkendal i kveld. Tilbud får være tilbud, Blackburn får være Blackburn, nå er det bare Rosenborg som gjelder, avslutter daglig leder Bjørn Tore Markussen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer