- Vi forhandler

Morten Gamst Pedersen kan være på vei til Blackburn. Det bekrefter Tromsø.

(Dagbladet.no): Tromsø bekrefter at de i går kveld mottok et nytt bud fra Blackburn på Morten Gamst Pedersen, men hva som ligger i tilbudet vil ikke daglig leder i Tromsø, Bjørn Tore Markussen, si noe om.

- Vi er i en forhandlingfase, og ønsker å opptre profesjonelt. Vi vil derfor behandle fortrolige opplysninger på en ryddig og ordentlig måte, sier Markussen til TILs hjemmeside.

Tidligere i sommer takket Tromsø nei til Blackburns bud på 18 millioner kroner. Blackburns manager, Graeme Souness, sa i ettertid at klubben ikke ville komme med noe nytt bud, men bekreftet fredag at klubben ikke har gitt opp Tromsøs lovende landslagsspiller.

- Vi har det ikke travelt. Vi er komfortable med situasjonen, og setter stor pris på å ha Tippeligaens mest attraktive spiller på laget og i klubben. Morten har en stor verdi for TIL, både som et symbol og i reelt sportslig og økonomisk perspektiv, sier Markussen om spilleren som har kontrakt fram til våren 2007.

Tromsø skriver at de «ikke kommer til å realitetsbehandle tilbudet fra Blackburn før i morgen».

- Hele klubben har nå sitt fokus på kampen på Lerkendal i kveld. Tilbud får være tilbud, Blackburn får være Blackburn, nå er det bare Rosenborg som gjelder, avslutter daglig leder Bjørn Tore Markussen.

ETTERTRAKTET: Morten Gamst Pedersen jubler etter å ha scoret mot Lillestrøm. Nå har Blackburn lagt inn nok et bud på stortalentet.