- Vi forstår oppstyret, men vi er jo bare et vanlig par

Demidov har et avslappet forhold til kjæreste-snakket.

MØTTES PÅ VISNING: Vadim Demidov og Christina Vukicevic møttes tilfeldig i gangen da Demidov var på visning i leiligheten siden av der Vukicevic bor. Foto: Bjørn Langsem og Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet.
MØTTES PÅ VISNING: Vadim Demidov og Christina Vukicevic møttes tilfeldig i gangen da Demidov var på visning i leiligheten siden av der Vukicevic bor. Foto: Bjørn Langsem og Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BRISTOL (Dagbladet): Norge møter England til privatlandskamp lørdag. I dag trente de norske landslagsspillerne først på Åråsen - og møtte til pressetreff tirsdag kveld. Spania-proff Vadim Demidov gleder seg til å ta imot god motstand på Ullevaal.

- For meg er er det ikke spesielt å møte England. Jeg er ikke veldig Premier League-fan, men det blir morsomt å spille mot god motstand etter en del svakere motstand de siste landskampene. Det er bra for oss. Da får vi en pekepinn på hvor vi står, sier Demidov.

Vadim Demidov har tidligere uttalt at han kunne tenke seg å flytte hjem til Norge og Oslo. På spørsmål fra Dagbladet om han har vært i kontakt med Martin Andresen og Vålerenga, ler Real Sociedad-spilleren.

- Jeg har en del alternativer. Jeg har et år igjen i Real Sociedad, men jeg forsvinner nok i løpet av sommeren. Det tror jeg både de og jeg er innstilt på. Men hvor det blir, har jeg ikke bestemt meg for enda, sier Demidov.

- Oslo er aktuelt og det er flere andre klubber som er aktuelle, i tillegg til utlandet. Jeg har god tid til å tenke meg om, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer