- Vi forstår oppstyret, men vi er jo bare et vanlig par

Demidov har et avslappet forhold til kjæreste-snakket.

MØTTES PÅ VISNING: Vadim Demidov og Christina Vukicevic møttes tilfeldig i gangen da Demidov var på visning i leiligheten siden av der Vukicevic bor. Foto: Bjørn Langsem og Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet.
MØTTES PÅ VISNING: Vadim Demidov og Christina Vukicevic møttes tilfeldig i gangen da Demidov var på visning i leiligheten siden av der Vukicevic bor. Foto: Bjørn Langsem og Elisabeth Sperre Alnes/Dagbladet.Vis mer

BRISTOL (Dagbladet): Norge møter England til privatlandskamp lørdag. I dag trente de norske landslagsspillerne først på Åråsen - og møtte til pressetreff tirsdag kveld. Spania-proff Vadim Demidov gleder seg til å ta imot god motstand på Ullevaal.

- For meg er er det ikke spesielt å møte England. Jeg er ikke veldig Premier League-fan, men det blir morsomt å spille mot god motstand etter en del svakere motstand de siste landskampene. Det er bra for oss. Da får vi en pekepinn på hvor vi står, sier Demidov.

Vadim Demidov har tidligere uttalt at han kunne tenke seg å flytte hjem til Norge og Oslo. På spørsmål fra Dagbladet om han har vært i kontakt med Martin Andresen og Vålerenga, ler Real Sociedad-spilleren.

- Jeg har en del alternativer. Jeg har et år igjen i Real Sociedad, men jeg forsvinner nok i løpet av sommeren. Det tror jeg både de og jeg er innstilt på. Men hvor det blir, har jeg ikke bestemt meg for enda, sier Demidov.

- Oslo er aktuelt og det er flere andre klubber som er aktuelle, i tillegg til utlandet. Jeg har god tid til å tenke meg om, sier han.

Trivsel viktig
- Er Tippeligaen bra nok for deg?

- Det er klart at nivået har vært bedre før. Men for meg er det viktigst og trives og ha tillit. Og hvis alle skal sitte og klage på nivået så blir det ikke bedre heller, sier Spania-proffen.

- Så det blir ingen nedtur dersom du eventuelt kommer tilbake til Tippeligaen?

- Nei. Hadde jeg vært en fiasko i utlandet, hadde det kanskje vært det. Men jeg føler jeg har spilt mye fast, og for å kalle det en dårlig sesong for min del har jeg spilt over halvparten av kampene i en av de beste ligaene i Europa, så jeg føler det ikke som en nedtur å komme hjem. Og livet er mye, mye mer enn bare fotball, sier Demidov.

- Jeg elsker utfordringer og jeg går mine egne veier uansett hva folk sier til meg. Hva folk sier om meg på twitter eller meldinger, det går inn det ene øret og ut det andre. Det er mine nærmeste som er mine støttespillere og som jeg bryr meg om. 

Kan havne i RBK
- Vålerenga har vært nevnt, men kan det være aktuelt med en retur til Trondheim og Rosenborg?

- Jeg vet at Rosenborg har forhørt seg om min situasjon. Så jeg holder alle muligheter åpne. Det viktigste for meg er at det føles riktig. Det er mange som fokuserer på at jeg har kjæreste her i Oslo, og alt må klaffe for både meg og livet mitt rundt, sier Demidov.

Oppstyret rundt han og kjæresten Christina Vukicevic tar han med klinkende ro. Da Dagbladet møtte Vukicevic tidligere denne våren, sa hekkeløperen at hun aldri har vært mer lykkelig. Demidov sier han skjønner at media er interessert i forholdet.

- Det har vi skjønt. Det har blitt mye, men det forstår vi veldig godt. Det er sånn det er og kommer til å være, sier Demidov.

Vukicevic avslørte til Dagbladet tidligere i vår at de to møttes på en visning.
 
- Hvordan blir man kjærester av og møtes på en visning?

- Når man vet, så vet man det. Enkelt og greit, sier Vadim og smiler lurt. 

- Hun bodde i leiligheten ved siden av den jeg var på visning i. Så møttes vi.

- Tilfeldig i gangen eller?
 

- Ja, mer eller mindre. Det var sånn det møttes. Etter det har vi hatt det veldig bra, gliser Demidov. 

- Vi har det veldig bra og vi forstår oppstyret rundt, men vi er jo bare et vanlig par vi. Og vi takler det veldig bra.

MØTER ENGLAND: Alexander Tettey, Mohammed Abdellaoue (Moa), Daniel Braaten og Vadim Demidov under treningen på Lillestrøm i dag. 
Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
MØTER ENGLAND: Alexander Tettey, Mohammed Abdellaoue (Moa), Daniel Braaten og Vadim Demidov under treningen på Lillestrøm i dag. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer