- Vi forsvarte oss ikke godt nok, og angrepsspillet fungerte dårlig

David Moyes var skuffet etter sjokktapet lørdag.

 TAP:  David de Gea kunne ikke hindre Morgan Amalfitano og resten av West Bromwich i å ta med seg alle poengene hjem fra Old Trafford lørdag.  AFP PHOTO/ ANDREW YATES
TAP: David de Gea kunne ikke hindre Morgan Amalfitano og resten av West Bromwich i å ta med seg alle poengene hjem fra Old Trafford lørdag. AFP PHOTO/ ANDREW YATESVis mer

(Dagbladet): Det var en fattet, men skuffet United-manager som møtte pressen etter det overraskende nederlaget for West Bromwich på Old Trafford.

- Publikum forventer at vi skal spille bra, men i dag forsvarte vi oss ikke godt nok, og angrepsspillet fungerte dårlig, sa Moyes til BBC etter kampslutt.

Kagawa fra start Shinji Kagawa var tilbake i startoppstillingen for United for første gang i Premier League denne sesongen, da West Bromwich tok turen til Manchester lørdag.

Det samme var Javier «Chicharito» Hernández, som startet til fordel for en benket Robin van Persie som har vært ute med en skade den siste uka.

I en relativt tam første omgang, som var preget av mange feilpasninger og ganske lavt tempo, måtte de fremmøtte på drømmenes teater vente helt til det 29. minutt før den store sjansen kom.

Den var det bortelaget som stod for.

Et innlegg fra Morgan Amalfitano traff innbytter Saido Barinho, som kom i full fart inn i Uniteds sekstenmeter, men headingen strøk stolpen til venstre for David de Gea, og United slapp med skrekken.

Anderson i tverrligger Fem minutter senere var det hjemmelaget som var på farten.

Et innlegg fra venstre havnet til slutt hos Anderson på omkring seks meter, men hodestøtet fra brasilianeren traff tverrliggeren. Linjedommeren hadde også vinket av for offside, noe reprisen riktignok viste var helt feil.

På tampen av omgangen kunne en umarkert Stephane Sessegnon sendt bortelaget i føringen, men skuddet fra to (!) meters hold gikk himmelhøyt over.

Lagene gikk dermed til pause på 0-0.

Sjokkledelse Etter hvilen tok David Moyes affære, og satte innpå den lovende unggutten Adnan Januzaj til fordel for en anonym Shinji Kagawa.

Det så ikke ut til å hjelpe umiddelbart, for bare ni minutter ut i omgangen var sjokkledelsen et faktum.

Youssouf Mulumbu sendte ballen til Morgan Amalfitano langt inne på egen halvdel. Vingen satte fart fremover, tuppet ballen elegant mellom beina på Rio Ferdinand, og kom etter hvert alene med de Gea i United-buret. Vingen kjørte en skuddfinte som sendte spanjolen på baken, før han elegant chippet ballen over sisteskansen.

Ny Rooney-scoring Tre minutter senere ble det imidlertid balanse i regnskapet på Old Trafford.

Et frispark fra Wayne Rooney på venstresiden fikk gå gjennom hele feltet, og inn bak Boaz Myhill i West Bromwich-målet.

Rett etter ble Chicharito erstattet av Robin van Persie for United, men bare minutter senere sjokkerte bortelaget på ny.

Suser fra Berahino Etter godt West Bromwich-spill, fikk etter hvert Saido Berahino ballen på omkring 17 meter.

Engelskmannen banket til med venstrefoten fra rundt 18 meter, og limte ballen ned i de Geas venstre hjørne, foran et sjokkert hjemmepublikum.

Da klokka tikket mot 90 minutter prøvde United forgjeves å utligne, og Marouane Fellaini trodde han hadde scoret sitt første mål for de røde djevlene fem minutter før full tid, men det hele ble korrekt avblåst for offside.

Både Michael Carrick og Adnan Januzaj prøvde seg på overtid, men det ble ikke flere mål på Old Trafford.

De røde djevlene er dermed helt nede på en 12. plass etter at seks kamper er unnagjort i årets Premier League.