- Vi fortjener et stort publikum

Solskjær foran sin trenerdebut.

(Dagbladet.no): Manchester Uniteds reservelags-trener Ole Gunnar Solskjær, som i kveld for første gang skal lede sine disipler i en ligakamp, er ikke i tvil om at hans lag fortjener å spille foran et større publikum enn de til vanlig gjør hjemme på Marston Arena.

Solskjær, som i fjor ble tvunget til å legge opp som fotballspiller etter å ha slitt med en kneskade, har fått en fin start som trener for Uniteds unggutter, etter ni kamper uten tap i sesongoppkjøringen.

Kristiansunderen er storfornøyd med måten laget spiller fotball på, og nå håper han på et stort oppmøte til dagens sesongåpning mot Blackburn.

- Jeg synes laget fortjener et stort publikum fordi de spiller så god offensiv fotball. Vi spiller akkurat som fotball skal spilles; angripende, gjennom midten med alle involvert. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra lag vi har spilt mot hittil. Det er stort for oss som klubb og for meg og Warren (Joyce) som trenere å vite at spillerne beveger seg slik vi vil, sier Solskjær til ManUtd.com.

Samtidig frir han til publikum ved å opplyse om at Blackburn er et godt lag, og at oppgjøret vil bli interessant.

- Blackburn har startet sesongen veldig bra - de vant 5-1 i deres første kamp - så de er et godt lag. Dette vil bli en god og interessant kamp, sier den norske treneren. 

Til opplysning - for dere som kunne være interessert i å følge Solskjær i sin første ligakamp som sjef - koster dagens kampbillett 50 kroner...

TRENERDEBUT:
Det begynner å bli noen år siden Alex Ferguson fikk sin trenerdebut, men for Ole Gunnar Solskjær skjer det i kveld. Da skal han nemlig lede Manchester Uniteds reservelag i sin første seriekamp som sjef. Dukker kanskje den skotske trenerlegenden opp for å følge sin gamle elev? Foto: Jon Super, AP/SCANPIX
TRENERDEBUT: Det begynner å bli noen år siden Alex Ferguson fikk sin trenerdebut, men for Ole Gunnar Solskjær skjer det i kveld. Da skal han nemlig lede Manchester Uniteds reservelag i sin første seriekamp som sjef. Dukker kanskje den skotske trenerlegenden opp for å følge sin gamle elev? Foto: Jon Super, AP/SCANPIX Vis mer
- Vi fortjener et stort publikum