- Vi fortjente å vinne

Mener Runar Berg. Martin er uenig.

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Vålerenga - Bodø/Glimt 0-0.

Sesongens fjerde hjemmekamp endte målløst for Vålerenga. Martin Andresens menn hadde flere sjanser til å avgjøre oppgjøret foran eget publikum, men sviktet i siste fase av spillet.

Glimts evigunge midtbanespiller, Runar Berg, mener nordlendingene burde kommet bedre ut av det.

- I utgangspunktet er ett poeng mot Vålerenga på bortebane akseptabelt, men slik kampen utviklet seg synes jeg vi hadde fortjent seieren, sier Berg til Dagbladet.no.

God Perkins

Han sto bak flere diagonale langpasninger mot lynvingen Trond Olsen. For eksempel ti minutter før slutt, da Olsen plutselig fikk fri motorvei mot Troy Perkins i VIF-buret.

Den tidligere LSK-vingen satte inn turbogiret, men var uheldig med berøringen. En god Perkins fikk snappet ballen rett foran 24-åringen.

- Trond var nok sliten, han løper jo opp og ned langs kanten der hele kampen, unnskylder Berg lagkameraten.

- FORTJENTE SEIER: Runar Berg i hodeduell med Kristofer Hæstad. Glimt-veteranen synes gjestene hadde fortjent full poengpott på Ullevaal. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
- FORTJENTE SEIER: Runar Berg i hodeduell med Kristofer Hæstad. Glimt-veteranen synes gjestene hadde fortjent full poengpott på Ullevaal. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer

Spillende manager i Vålerenga, Martin Andresen, er ikke helt enig i Glimt-veteranens oppfatning av kampbildet.

- Gjorde det vanskelig

Andresen synes Vålerenga skulle hatt full poengpott i sola på Ullevål. Han mener Glimt først og fremst var farlige på kontringer.

- Glimt er gode på kontringer, det visste vi, og det var der de var farlige i dag. De lå veldig kompakte, og gjorde det vanskelig for oss, sier Andresen.

- Det spilles en del bra fotball. Problemet er at vi ikke er giftige nok når angrepene skal avsluttes. Vi greide ikke spille oss til så mange sjanser som vi ønsket, erkjenner Andresen, som fikk se VIF-spiss Bengt Sæternes gå av banen for åttende kamp på rad, uten scoring.

- Det må hele laget dele skylda for. Pasningene inn i boksen er ikke bra nok, og det er der han er farligst, sier Andresen.

- Vi fortjente å vinne
IKKE ENIG: Vålerengas Martin Andresen mener tvert imot hjemmelaget fortjente tre poeng. Her i duell med Thiago Martins.