SENTRAL PÅ GODT OG VONDT: Molde-spiss Daniel Chima Chukwu scoret Moldes mål, men forårsaket også straffespark for FCK. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB SCANPIX
SENTRAL PÅ GODT OG VONDT: Molde-spiss Daniel Chima Chukwu scoret Moldes mål, men forårsaket også straffespark for FCK. Foto: SVEIN OVE EKORNESVÅG / NTB SCANPIXVis mer

- Vi fortjente ikke å gå videre etter førsteomgangen

Molde slått ut etter én svak og en god omgang mot FCK.


(Dagbladet): Molde - FC København 1-2.

Med seier hadde Molde fortsatt hatt en mulighet til å ta seg videre i Europa League, men kveldens tap mot FC København betyr at de ender sist i gruppa uansett hva som skjer i den siste runden.

- Vi fortjente ikke å gå videre etter førsteomgangen i dag, sier manager Ole Gunnar Solskjær til tv-kanalen Max.

Gjestene startet best, og hadde store sjanser før de fikk ledermålet på et straffespark forårsaket av Molde-angriper Daniel Chima Chukwu. På en dødball hoppet han på Andreas Cornelius med brystkassa først. Cesar Santin scoret sikkert fra straffemerket.

FCK kunne økt ledelsen før pause, men en god Espen Bugge Pettersen holdt dem inne i kampen.

- Etter første omgang kunne vi ligget under med 3-4 mål, sier Solskjær.

Men Molde gjorde en langt bedre andreomgang, og klarte å sette press på gjestene sine umiddelbart.

Utlikningen kom på en dødball, da Magnus Wolff Eikrem slo et godt frispark og Chukwu stakk fram hodet ved første stolpe og styrte ballen i mål.

- I andre omgang spiller vi veldig god fotball, da er det bare ett lag på banen til de scorer på en kontring, sier Solskjær.

For med et kvarter igjen å spille gikk tre FCK-spillere i angrep mot tre Molde-spillere, spilte dem ut og satte inn 2-1-målet.

På tribunen satt Everton-manager David Moyes med følge og fulgte Vegard Forren, som spilte en ny god kamp i dag. Men Molde-stopperen vil ikke si om dette var hans siste kamp på Aker stadion.

- Det er det ingen om veit. Fotball er fotball og det er mye som skjer. Jeg jobber i alle fall for å bli best mulig og å få sjansen i en stor europeisk klubb. Om det skjer nå eller seinere, det er ikke noe jeg stresser med, sier Forren til Max.