- Vi forventer skaderekord

Det sier feltsykehuset på Norway Cup.

MANGE SKADER: Det er alltid mange skader under Norway Cup Feltykehuset og talsmann Ole Villund forventer rekordmange i år. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet
MANGE SKADER: Det er alltid mange skader under Norway Cup Feltykehuset og talsmann Ole Villund forventer rekordmange i år. Foto: Thomas Rasmus Skaug / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Med 32 200 spillere og 1 610 lag er det stor trafikk på feltsykehuset på Ekebergsletta under årets Norway Cup.

- I år forventer vi flere skader enn noen sinne. Det er flere lag og flere spiller på plass her, og da er det naturlig at også antall skader øker, sier talsmann Ole Villund ved feltsykehuset på Ekebergsletta.

Det er mellom 150-200 frivillige som hjelper til med skader og andre som trenger hjelp.

Åpningsdagen søndag var det 164 innmeldte skader.

- Det er ikke spesielt høyt, og ligger kanskje rundt snittet. Utover uka blir det stadig flere, og det har vært en jevn strøm med folk hit i dag. Statistikken viser at rundt midt i turneringen er det flest skader. Da er de dårligste lagene slått ut, og de best trente begynner å bli slitne, sier Villund.

- Det har vært noen armbrudd, men ikke noe mer alvorlig enn det så langt i turneringen. Det verste som kan skje oss er smittsomme sykdommer eller matforgiftning, men vi har beredskap også mot det. Jeg synes folk er blitt flinkere til å ta vare på seg selv de siste åra, og spesielt viktig er det å få i seg nok væske, sier Villund.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer