NØKKELSPILLER: Michel Bastos blir Schalke 04s nøkkelspiller i kampene mot Galatasaray. Her feirer han en scoring mot Mainz i Bundesliga tidligere i februar. Foto: REUTERS/Lisi Niesner/NTB SCANPIX
NØKKELSPILLER: Michel Bastos blir Schalke 04s nøkkelspiller i kampene mot Galatasaray. Her feirer han en scoring mot Mainz i Bundesliga tidligere i februar. Foto: REUTERS/Lisi Niesner/NTB SCANPIXVis mer

- Vi frykter verken Drogba eller Sneijder

Michel Bastos nøkkelen for Schalke.

Champions League kl. 20.45: Galatasaray (Tyrkia) — Schalke (Tyskland), Milan (Italia) — Barcelona (Spania)

(Dagbladet): Samtidig som de fleste øyne er rettet mot gigantoppgjøret mellom AC Milan og Barcelona i kveld, der Jordi Roura hevder Barcelona ikke er favoritter, spilles det en annen kvartfinale i årets utgave av Champions League.

I Galatasarays heksegryte Türk Telekom Arena møter den tyrkiske serielederen et Schalke 04-lag som har vært skuffende i årets Bundesliga, der de ligger plassert midt på tabellen på en niende plass.

Nylig hentet den tyrkiske klubben både Wesley Sneijder fra Inter og Didier Drogba fra Shanghai Shenhua, men Schalkes daglige leder Horst Heldt frykter likevel ikke duoen.

- Det er to fantastiske spillere, men i fortiden har vi slått blant annet et Inter-lag med nevnte Sneijder på laget. Vi kommer ikke til å bli lamslått, sa Horst på en pressekonferanse ifølge ESPN.

Også Galatasaray-trener Fatih Terim dysser ned snakket om at de har en stor fordel på grunn av de to stjernespillerne.

- Det finnes en slags oppfatning om at siden vi har Sneijder og Drogba, så går vi komfortabelt videre. Dere må huske på at begge disse spillerne manglet kamptrening før de signerte for oss, sier han ifølge UEFAs egne hjemmesider.

Terim roser også Schalkes lag, på tross av deres svake innsats i hjemlig serie.

- Schalke har farlige spillere som Christian Fuchs, Benedikt Höwedes, Jefferson Farfán og Michel Bastos. Men jeg håper vi får med oss en seier uten at vi slipper inn, sier han.

Schalke-trener Jens Keller, som tok over treneransvaret fra Huub Stevens i desember, står overfor sin første Champions League-kamp noensinne. Han er også klar på at Bastos blir viktig.

- Michel Bastos er en nøkkelspiller for oss, og også Max Meyer vil få sjansen fra start, sier han ifølge UEFA.com.

- Vi håper på et godt resultat, og nå som vi har nådd vårt første mål, åttedelsfinalen, satser vi mot kvartfinalen, avslutter han.

KVELDEN FØR KAMP: Galatasarays Didier Drogba og Wesley Sneider trente sammen kvelden før Champions League oppgjøret mot Schalke. Foto: AFP PHOTO/OZAN KOSE/NTB SCANPIX
KVELDEN FØR KAMP: Galatasarays Didier Drogba og Wesley Sneider trente sammen kvelden før Champions League oppgjøret mot Schalke. Foto: AFP PHOTO/OZAN KOSE/NTB SCANPIX Vis mer