- Vi ga alt

ROTTERDAM (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær headet i tverrliggeren og bommet halvveis på ballen aleine med keeper fra fem meter. Derfor dette varslet til jugoslavene: - Jeg har mer å gå på.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I går spilte Solskjær midtspiss de siste 25 minuttene av første omgang og de siste 20 minuttene av andre omgang. Det kan bli mer mot Jugoslavia. I går ble Tore André Flo tatt av banen på slutten. Det er ikke sikkert Flos klippekort på laget varer EM ut. Men slikt svarer ikke Solskjær på. Han bryr seg mest om seg sjøl. - Jeg er veldig fornøyd med kampen. Jeg kan ikke si noe annet. Slik beskriver han de to sjansene sine:

  • Etter 19 minutter: Innlegg foran mål fra Bergdølmo, Solskjær header i tverrliggeren. - Den trodde jeg skulle gå inn. Jeg kunne ikke gjøre noe annet, sier Solskjær, som på TV har studert keeperbevegelser i liknende situasjoner nøye. - Jeg vet at de går ut slik, sier han.
  • Etter 44 minutter: - Jeg gjorde ei bra vending. Så at han spanjolen datt bak meg. Men jeg så litt for mye på keeperen og ikke nok på ballen, sier Solskjær. Derfor ble det en småsleiv til keeper istedenfor nettsus, men det tenkte ikke Solskjær mest på etterpå. Han var ikke oppspilt i det hele tatt. Solskjær har tross alt opplevd store ting på banen før. Det har tydeligvis de andre gutta også. - Stemningen var rolig i garderoben. Ikke vill jubel i det hele tatt. Alle vet at vi bare har gjort en del av jobben, sier Solskjær, som innrømmer at han løp på de siste reservene mot slutten: - Det var veldig krevende fysisk. Men alle spillerne gjorde sitt beste. - Vi ga alt. # FLYGENDE HOLLENDER: Ole Gunnar Solskjær opplevde nok en stor triumf. Bare fire dager etter at sønnen Noah ble født, kunne kristiansunderen juble igjen.109,70> - Vi ga alt # ROTTERDAM (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær headet i tverrliggeren og bommet halvveis på ballen aleine med keeper fra fem meter. Derfor dette varslet til jugoslavene: - Jeg har mer å gå på. # I går spilte Solskjær midtspiss de siste 25 minuttene av første omgang og de siste 20 minuttene av andre omgang. Det kan bli mer mot Jugoslavia. I går ble Tore André Flo tatt av banen på slutten. Det er ikke sikkert Flos klippekort på laget varer EM ut. Men slikt svarer ikke Solskjær på. Han bryr seg mest om seg sjøl.

    - Jeg er veldig fornøyd med kampen. Jeg kan ikke si noe annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer