- Vi ga ham alt. Mange andre hadde kastet ham i søpla

Rodgers svarte på Suarez-intervju på pressekonferanse.

 ALVORLIG:  Brendan Rodgers var svært alvorlig da han hadde pressekonferanse etter Vålerenga-kampen. Foto: Benjamin A. Ward / Dagbladet
ALVORLIG: Brendan Rodgers var svært alvorlig da han hadde pressekonferanse etter Vålerenga-kampen. Foto: Benjamin A. Ward / DagbladetVis mer

ULLEVAAL (Dagbladet):  Liverpools manager Brendan Rodgers hadde fått med seg Luis Suarez mye omtalte intervju. Da han stilte opp på pressekonferanse etter dagens kamp mot Vålerenga, måtte manageren på nytt svare på spørsmål om sin toppscorer.

Det var bare en stor forskjell.

Der Rodgers i går hadde smilet på lur, var han dønn seriøs i dag. Intense øyne fulgte journalistene som stilte spørsmål.

Få detaljer Manageren ville ikke gå inn på detaljene rundt samtalene han har hatt med Suarez. Uruguayaneren hevder hardnakket at Rodgers hadde lovet ham å gå om klubben ikke kvalifiserte seg til Champions League.

- Mine samtaler med spillerne er alltid private. Det handler om integritet, hvordan du snakker om din egen klubb. Vi har en standard i Liverpool. Jeg skal kjempe for å beholde de standardene, sier Rodgers på pressekonferansen.

Manageren ville ikke gå inn på detaljene omkring Suarez. Likevel kom han med en kommentar som kan tolkes som at spilleren er på vei bort. Manageren rettet seg opp i stolen og serverte Suarez et minne om hva Liverpool har gjort for ham.

- Vi ga ham alt, mange andre hadde kastet ham i søpla, men fansen har stått der for ham i tykt og tynt. De fortjener mer respekt. Det er det Liverpool handler om, sier Rodgers.

Sparte spillere Mange av de 16040 supporterne var nok skuffet over Liverpools startoppstilling i Vålerenga-kampen. Publikumsyndlingene Steven Gerrard og Philippe Coutinho var benket, og kom først inn i pausen. Rodgers innrømmer at alt fokuset nå er rettet inn mot seriestart.

- Dette var en kamp som vi trengte å bruke mange menn. I Gerrards testimonial (på lørdag red.anm.) spilte mange 90 minutter. De trengte litt pause nå, sier manageren.

Han er veldig fornøyd med svarene har fått i sommer. Liverpool har knapt sluppet inn mål, og serverte god angrepsfotball. Det var bare en ting som ergret Rodgers etter dagens kamp.

- Vi var ikke fornøyd med å slippe inn mål. Vi jobber hele tiden med å være perfekte. Vi kommer til å være klare når Stoke City kommer, sier manageren.