Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi ga vekk to poeng

Falcao reddet ett poeng for Manchester United.

SCORING: Radamel Falcao har slitt med lite spilletid i Manchester United, men startet dagens kamp mot Aston Villa, og det var han som scoret Manchester Uniteds utlikningsmål. Kampen endte 1-1. Foto: AP Photo/PA, Nick Potts / NTB Scanpix
SCORING: Radamel Falcao har slitt med lite spilletid i Manchester United, men startet dagens kamp mot Aston Villa, og det var han som scoret Manchester Uniteds utlikningsmål. Kampen endte 1-1. Foto: AP Photo/PA, Nick Potts / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Aston Villa - Manchester United 1-1

Med seks strake seire i Premier League har Manchester United klatret på tabellen, og sto med 31 poeng, på en tredjeplass, før dagens kamp mot Aston Villa.

Aston Villa har derimot slitt litt, og lå på en 13. plass, med 19 poeng.

Seiersrekken brutt I dag fikk Manchester United muligheten til å vinne sin sjuende på rad, men slik gikk det ikke, og det ble poengdeling mellom lagene, etter scoring av Benteke og Falcao.

- Det er veldig frustrerende. Jeg føler at vi ga vekk to poeng. Vi startet ikke bra nok, og på grunn av det fikk de scoret et mål, sier Manchester United-manager Louis van Gaal til BBC etter kampen.

- Jeg er skuffet fordi vi var det beste laget den første omgangen, og da skal man vinne.

Aston Villa-manager Paul Lambert var fornøyd med hvordan laget presterte, men ikke fornøyd med utvisningen.

- Jeg synes vi så bra ut. Målet var verdensklasse fra Christian, men utvisningen sendte oss litt tilbake. Jeg synes ikke utvisningen var riktig, sier han til BBC.

Hjemmelaget i ledelsen Det var bortelaget som startet best på Villa Park, uten å komme til de største sjansene.

Etter 18 minutter var det hjemmelaget som gikk opp i ledelsen.

På et frispark fikk Benteke dempet ballen på brystet, før han plasserte den i det lengste krysset.

Flere mål ble det ikke i førsteomgangen, og lagene gikk til pause med stillingen 1-0 til hjemmelaget.

Like etter pause viste David de Gea hvorfor han er å regne som en av verdens aller beste keepere for tida, da han får hånden på headingen fra Benteke på et hjørnespark.

Falcao uliknet Manchester United kom mer inn i kampen igjen i andreomgang. Radamel Falcao har slitt med lite spilletid i klubben, men startet dagens kamp. Og etter 53 minutter var det han som headet inn utlikningen, på et innlegg fra Ashley Young.

Rødt kort Med 25 minutter igjen av full tid fikk Agbonlahor rødt kort etter at han gikk altfor seint inn i en duell med Ashley Young, og hjemmelaget måtte fullføre kampen med én mann mindre. En avgjørelse som helst sikkert vil bli diskutert.

Med Alex Ferguson på tribunen klarte Aston Villa å holde unna for Manchester United de siste 25, og det endte 1-1 på Villa Park.

Manchester United beholder tredjeplassen, med 32 poeng, men West Ham ligger bare ett poeng bak.

Aston Villa klatrer til 12. plassen, foran Stoke.

• I neste runde tar Manchester United imot Newcastle på Old Trafford, mens Aston Villa møter Swansea borte.

RØDT KORT: Aston Villa måtte spille de siste 25 minuttene med ti mann etter at Gabriel Agbonlahor kom for seint inn i en duell med Ashley Young, og fikk direkte rødt kort.  Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB Scanpix
RØDT KORT: Aston Villa måtte spille de siste 25 minuttene med ti mann etter at Gabriel Agbonlahor kom for seint inn i en duell med Ashley Young, og fikk direkte rødt kort. Foto: AFP PHOTO / ADRIAN DENNIS / NTB Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media