- Vi ga Viking vinger

Jönsson mener Rosenborg fikk en nødvendig vekker i generalprøven.

TAR IKKE AV: Selv om Jan Jönsson mener Rosenborg ga Viking vinger, tar ikke Valon Berisha av. Stortalentet understreker i stedet viktigheten av å beholde bakkekontakten.Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix
TAR IKKE AV: Selv om Jan Jönsson mener Rosenborg ga Viking vinger, tar ikke Valon Berisha av. Stortalentet understreker i stedet viktigheten av å beholde bakkekontakten.Foto: Tommy Ellingsen / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Viking - Rosenborg 4-0.

Trener Jan Jönsson mener Rosenborg fikk en nødvendig påminnelse om at ingenting kommer gratis da trønderne tapte 0-4 mot Viking i Stavanger ei uke før seriepremieren.

- Oppkjøringen har gått bra hittil, og kanskje var dette en vekker som vi trengte før seriestart, sier Jönsson til aftenbladet.no.

André Danielsens straffescoring 18 minutter ut i kampen var starten på en ydmykelse av gullvinnerne fra 2009 og 2010. Brødrene Valon og Veton Berisha vartet opp med hvert sitt perletreff. I tillegg tegnet den målhungrige esteren Henri Anier seg i målprotokollen.

- Vi styrte kampen fra avspark, men var ikke presise og kraftfulle nok til å score. Da Viking så fikk straffe og 1-0 var det som om vi ga dem vinger, sier Jönsson.

Mister ikke bakkekontakt Den sterke generalprøven til tross, Valon Berisha er opptatt av at siddisene beholder bakkekontakten og ikke legger forventningsnivået for høyt.

- Nå er det om å gjøre ikke å bli for «cocky» og føle at vi er blant gullkandidatene. Vi må holde oss selv nede og jobbe videre, sier Berisha til TV 2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer