Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi går aldri av banen

Arsene Wenger vil ikke la rasister stanse fotballkamper.

 • LIVE: Champions League fra kl. 18.30 (Dagbladet.no): For to år siden ble kampen mellom PSV og Arsenal skjemmet av at en gruppe nederlandske supportere ropte rasistiske slagord mot Arsenal-spillerne.

  I kveld møtes de to lagene igjen til Champions league-dyst i Eindhoven.

  Men uansett hva som skjer, vil ikke Wengers menn gå av banen - selv om kampens dommer Herbert Fandel i går uttalte at han vil stanse kampen hvis han hører at supportere kommer med rasistiske tilrop.

  - Det ville vært galt å avbryte kampen. Hvem tar ansvaret om 20 supportere blir drept utenfor stadion? Hvis du sier til fansen at du vil avbryte kampen om det blir bråk, kan det føre til at noen anstrenger seg ekstra for å lage problemer, sier Wenger ifølge The Sun.

  Wenger uttaler også at det var galt å stoppe kampen da dommer Anders Frisk ble truffet av en gjenstand under kampen mellom Roma og Dinamo Kiev tidligere i høst.

  - Jeg synes det var feigt å avbryte denne kampen. Vi må huske på at minst 90 prosent av supporterne ikke lager bråk. Vi må respektere disse framfor minoriteten av bråkmakere, sier Wenger ifølge den engelske avisa.

FARGERIKT FOTBALLFELLESSKAP: Thierry Henry kjemper om ballen med PSVs Johann Vogel i kampen på Highbury. I kveld møtes de igjen i Nederland.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media