I GOD FORM: Milan fikk en god opplevelse i mesterligaen i midtuken. Søndag møter klubben byrival Inter i Milano-derbyet. Foto: SCANPIX/AP/Dmitry Lovetsky
I GOD FORM: Milan fikk en god opplevelse i mesterligaen i midtuken. Søndag møter klubben byrival Inter i Milano-derbyet. Foto: SCANPIX/AP/Dmitry LovetskyVis mer

- Vi går til derbyet med en god seier i ryggen

Milan-trener Massimiliano Allegri håper laget er på rett vei.

Milan-trener Massimiliano Allegri håper at laget hans endelig er på rett vei etter en elendig sesongstart. Søndag venter Inter i Milano-derbyet.

Under Allegri har Milan vunnet ett seriegull og ble nummer to like bak Juventus forrige sesong. I sommer mistet han imidlertid flere nøkkelspillere, og laget fikk det lite overraskede tøft i seriestarten. Få hadde derimot ventet at Milan skulle gå hele fire hjemmekamper uten seier. Det var klubbens verste sesongstart på over 80 år.

I de siste ukene har derimot «Rossoneri» fått en opptur med Stephan El Shaarawy på laget. Han har scoret fem mål på fire kamper. Til tross for bare 1-1 borte mot Parma forrige helg, kunne Milan nyte en 3-2-seier mot Zenit St. Petersburg i Russland i midtukens mesterligaoppgjør.

- Vi går inn til derbyet med en god seier i ryggen, sier Allegri.

Også El Shaarawy ser fram til Inter-kampen på San Siro.

- Jeg er fornøyd med formen jeg har i øyeblikket, men det er bare en start. Onsdagens seier vil gi oss mye selvtillit, mener italieneren.

Inter slet også innledningsvis med å vinne hjemmekampene sine. Den første kom da Fiorentina ble slått 2-1 forrige helg. Klubben har vært sterke på bortebane og er nummer tre på tabellen med fire seirer på seks kamper.

Serieleder Juventus er ventet å forlenge sin ubeseirede rekke til 45 kamper uten tap når Torino-laget skal møte Siena på bortebane. Napoli har samme poengsum som «Juve» og skal bryne seg på Udinese hjemme på San Paolo søndag.

(NTB)