- Vi går til EM

ULLEVAAL (Dagbladet): Fire poeng på tre kamper er tre bak Kjetil Rekdals EM-skjema. Men han tror fortsatt på sluttspill. - Det er realistisk å tro at vi vinner de siste sju kampene. Og da kommer vi til EM, sier Rekdal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Etter Slovenia-kampen snakket Hertha-proffen om EM-toget som gikk hvis det ikke ble hjemmeseier mot Albania. De tre poengene gikk i vasken takket være en tafatt time på Ullevaal. Men i går kveld var Rekdal likevel forsiktig optimist. For Norge kan fortsatt gjøre jobben sjøl.

- Alt håp er ikke ute - vi har fortsatt sjansen. Vi må naturligvis vinne resten av hjemmekampene, og vi må vinne de fleste borte. Med seier i resten av kvalifiseringen, kommer vi til EM. Og det bør gå - selv om Hellas borte blir veldig tøft, sier Rekdal.

For lette mål

Men hvis Norge skal bli en jevn poengplukker i 1999, er det mye som må rettes opp. Særlig av det som skjedde de første seksti minuttene i går.

- Vi var forferdelig dårlige og tafatte i én time. Det største problemet hittil i kvalifiseringen er at vi slipper inn altfor lette mål. - Før holdt vi til 0- 0, eller vi kunne vinne 1- 0, på dårlige dager. Nå gjør vi defensive feil som vi blir straffet hardt for. Soliditeten og den defensive samhandlingen er ikke bra nok, sier Rekdal.

Veldig skuffa

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer