- Vi gir oss aldri!

VOLDSLØKKA (Dagbladet): Skeid-Viking 3-2. - Vi gir aldri opp. Selv om folk dømmer oss nord og ned, har vi fortsatt sjansen til å holde oss i tippeligaen. I det siste har vi ikke bare jobbet hardt, men også utviklet spillet vårt. Dette skal vi greie, sier Skeid-kaptein Knut Helge Hagen til Dagbladet etter gårsdagens andre strake seier.

Skeid er dårligst på økonomi, treningsforhold, hjemmearena og antall treningsøkter, men best på samhold og stå-på-vilje. Laget måtte slå Kongsvinger sist, og vant 2-1. I går måtte det bli ny seier, det ble 3-2.

- Nå er det Bodø/Glimt som må slås borte. Vi røk 1-3 i hjemmekampen, men er mye sterkere nå og satser alt på å ta den tredje strake seieren, sier en stolt Skeid-kaptein Knut Helge Hagen.

Yngvar Ånensen ga Skeid ledelsen på frispark fra 35 meter.

- Jeg satset på skudd, men innrømmer at det var litt tilfeldig at ballen gikk inn, sier Ånensen etter årets andre seriemål.

Stjernetreff

Ole Martin Johansen økte til 2-0 på et kanonskudd fra cirka 25 meter.

- Jeg så ingen andre alternativer enn å skyte. Dessuten har vi fått beskjed om å fyre løs så fort sjansen byr seg. Også for meg var det andre seriemålet, sier Johansen etter stjernetreffet.

Odd Arne Espevoll reduserte på straffe, før Lennart Steffensen sørget for ny tomålsledelse til Skeid.

- Jeg fikk en retur fra Jørgen Isnes, dermed var årets tredje seriemål et faktum, sier Steffensen etter kampen.

Fingertupp fra nedrykk

Da Rikhardur Dadason reduserte til 3-2 helt alene med keeper, våknet Viking-fansen til live igjen. Minuttet før slutt så de ballen i mål nok en gang, men Skeid-keeper Roger Våler reddet det skrå langskuddet fra Thomas Pereira med fingertuppene.

- Jeg var så vidt borti ballen, ellers hadde den gått i mål. Med fingertuppene fikk jeg slått den i stolpen, før den forsvant skrått ut på 5-meteren. Scoring der og vi hadde vært 1. divisjonslag neste sesong, sier Roger Våler etter seieren.

Også i vårkampen mot Viking ble det Skeid-seier (1-0). Forskjellen på de to kampene, var at Skeid hang mye bedre med i går. Da var også laget heldig etter et kvarter, da Magnus Svensson skjøt i stanga og Morten Berre satte returen i mål _ men ble avblåst for offside.