SÅ GLAD: Mats Møller Dæhli scoret sitt første mål i Premier League, fem minutter på overtid i bunnoppgjøret mot West Bromwich Albion i dag. Foto: REUTERS/Darren Staples/ NTB Scanpix
SÅ GLAD: Mats Møller Dæhli scoret sitt første mål i Premier League, fem minutter på overtid i bunnoppgjøret mot West Bromwich Albion i dag. Foto: REUTERS/Darren Staples/ NTB ScanpixVis mer

- Vi gjør oss fortjent til den flaksen vi får

Dæhli tenkte mest på bommen han hadde.

(Dagbladet): Mats Møller Dæhli scoret sitt første mål for Cardiff i Premier League da han utliknet til 3-3 fem minutter på overtid mot West Bromwich Albion på The Hawthorns i dag.

Like etter kampen var nordmannen lettet over at han endelig scoret, ikke minst fordi han hadde en horribel miss tidligere i omgangen.

- Jeg syns vi fortjente målet, for vi spilte virkelig bra i andre omgang. Jeg hadde en sjanse tidligere som jeg bommet på, så jeg tenkte underveis at jeg trengte en sjanse til. Derfor var jeg glad jeg fikk den, sier Møller Dæhli til BBC.

Flaks
Sjansen han snakker om var da han ti minutter før slutt ble spilt lekkert gjennom fra kanten. Men skuddet fra sju meter, eller det var vel egentlig et skudd det ikke var, gikk rett på keeper Foster i WBA-målet.

Dæhli lot seg ikke prege av bommen, og da han fikk sjansen fra samme avstand på overtid av overtida, smalt han ballen i krysset via en forsvarer.

- Endelig hadde gutta mine den flaksen de fortjener, sa Solskjær etter kampen, og manageren har innprentet spillerne at de får det de fortjener til slutt.

Tror på fornyet PL-liv
Det inkluderer fornyet Premier League-kontrakt.

- Beskjeden fra manageren er at vi aldri må gi opp, og han sier at vi gjør oss fortjent til vårt eget hell. Vi tror fortsatt på at vi kan forbli oppe. Det er en sjanse for oss å vise karakter, og det var det vi gjorde i dag, sier dagens Cardiff-helt til BBC.