- Vi gjorde alle feil i forbindelse med Beckham

Capello tar selvkritikk.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Real Madrid-trener Fabio Capello tar skylden for feilvurderingen om at David Beckham ikke hadde noen framtid i den spanske hovedstadsklubben.

- Vi gjorde alle feil i forbindelse med Beckham. Sportsledelsen tok avgjørelsen, og den seksjonen av klubben er det jeg som er ansvarlig for. Jeg må være ærlig og innrømme at vi handlet feil, sier Capello.

Italieneren har hatt et stormfullt forhold til Beckham og truet med å holde engelskmannen utenfor laget da overgangen til LA Galaxy ble kjent. Nå angrer Capello.

- Det er en skam at han forsvinner. Han er tilbake på sitt beste både fysisk og psykisk. Han er en stor spiller, og spiller på samme høye nivå som da han var i Manchester United, sier Capello.

(NTB)

TAR SKYLDEN: Fabio Capello innrømmer at han gjorde en feilvurdering da han vurderte David Beckham som for dårlig for Real Madrid. Foto: AP
TAR SKYLDEN: Fabio Capello innrømmer at han gjorde en feilvurdering da han vurderte David Beckham som for dårlig for Real Madrid. Foto: AP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer