Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Vi gjorde dårlige valg og dumme feil

Tittelforsvareren til bunns i Ligue 1.

FRA TOPP TIL BUNNS: Fjorårsmester Montpellier står stadig uten seier i Ligue 1. Søndag ble laget slått 0-1 av Marseille på hjemmebane. Foto: Reuters / Philippe Laurenson / NTB Scanpix
FRA TOPP TIL BUNNS: Fjorårsmester Montpellier står stadig uten seier i Ligue 1. Søndag ble laget slått 0-1 av Marseille på hjemmebane. Foto: Reuters / Philippe Laurenson / NTB Scanpix Vis mer

Fjorårsmester Montpellier står stadig uten seier i Ligue 1. Søndag ble laget slått 0-1 av Marseille på hjemmebane.

Etter tre kamper er fasiten triste ett poeng og 18.-plass for Montpellier. André-Pierre Gignac ordnet Marseille-seier og tabelltopp 13 minutter før slutt.

Nærmest scoring for vertene var Souleymane Camara da han headet like utenfor fra en Younes Belhanda-corner tidlig i annen omgang.

- Vi har gjort mange endringer i laget siden forrige sesong. I dag gjorde vi dårlige valg og dumme feil da som vi ikke burde ha gjort, sa Montpellier-trener Rene Girard.

Gignac var en stadig trussel for Montpellier-forsvaret og var nær scoring ved et par anledninger før matchvinnermålet satt mot slutten av kampen.

- Vi har ni poeng, og det er bra, men det er bare spilt tre kamper. Vi må se hvor vi er etter ti kamper. Først da kan vi evaluere potensialet vårt, sa Marseille-trener Elie Baup.

Marseille opplevde en tung sesong sist, men med ny trener går det langt bedre. To poeng skiller ned til Lyon, Valenciennes og Toulouse på plassene bak.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media