- Vi gjorde en god avtale der

Solskjær får ikke grep om Ronaldo-prisen.

GOD HANDEL: Ole Gunnar Solskjær mener Manchester United kommer godt ut av det nært forestående salget av Cristiano Ronaldo.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / PAUL ELLIS
GOD HANDEL: Ole Gunnar Solskjær mener Manchester United kommer godt ut av det nært forestående salget av Cristiano Ronaldo.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||KRISTIANSUND (Dagbladet.no): Nesten før sommeren var i gang måtte Manchester United se verdens kanskje beste fotballspiller forsvinne ut dørene på Old Trafford.

Men klubben sitter tross alt igjen med en pen sum penger for ham. Spanske Real Madrid la svimlende 824 millioner kroner på bordet for Cristiano Ronaldo.- Det er jo en sum som ingen egentlig kan få ordentlig grep om. Så jeg synes vi gjorde en god avtale der, sier en smilende Solskjær til Dagbladet.

- Vanskelig å erstatteDenne uka trener kristiansunderen unge talenter på Solskjærs fotballskole i hjembyen - unge talenter som nok drømmer om å bli like gode som Solskjær og Ronaldo.

Samtidig, hjemme i Manchester jobber Solskjærs læremester, Alex Ferguson, overtid med å finne en erstatter for den dribleglade portugiseren som stakk.- Det blir ikke lett å erstatte Ronaldo, han er jo blitt kåret til verdens beste spiller. Og vi som har jobbet med Ronaldo, har lært mye av ham, forteller Solskjær.

Stoler på FergusonHan har fått med seg ordene til Real Madrid-rådgiver Zinedine Zidane, som tror Manchester United faktisk kan bli enda bedre uten sin tidligere stjerne.- Det er vanskelig å si. Vi prøver jo hele tida å bli et bedre lag. Og jeg har jobbet under sjefen min (manager Ferguson, journ.anm.) i 13 år, så jeg vet at han er en ekspert på å bygge lag, påpeker den tidligere spissen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer