- Vi hadde bare fem dager sammen før EM

Larviks polske skytter Alina Wojtas (27) er pessimist før møtet mot Norge.

POLSK FARE: Alina Wojtas er kvinnen som kan skyte Norge i senk i kveld, om hun får plass og tid. Larvik-spilleren er derimot ikke veldig optimistisk med tanke på å slå Norge og lagvenninnene i Larvik.
POLSK FARE: Alina Wojtas er kvinnen som kan skyte Norge i senk i kveld, om hun får plass og tid. Larvik-spilleren er derimot ikke veldig optimistisk med tanke på å slå Norge og lagvenninnene i Larvik. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Norge - Polen, klokka 18.15.

DEBRECEN (Dagbladet): Polen tapte bronsefinalen mot Danmark i VM i Serbia i fjor, men er ikke i nærheten av å lukte på medalje under dette europamesterskapet.

Før kveldens hovedrundekamp mot Norge står polakkene med null poeng, og er sjanseløse på å kvalifisere seg til fredagens semifinaler i Budapest.

Polakkenes skytterstjerne, Larvik-spiller Alina Wojtas, mener dårlige forberedelser må ta mye av skylden for at de ikke har klart å følge opp fjorårets VM-suksess.

- I en læringsfase - Før dette mesterskapet hadde vi bare fem dager sammen. Det er veldig liten tid. Vi er heldige som er i hovedrunden, og vi er fortsatt i en læringsfase, sier Alina Wojtas til Dagbladet.

På sitt beste spiller polakkene feiende flott håndball. De var også nære på å ta versnasjonen Ungarn i forrige kamp, men ramlet sammen det siste kvarteret. Det siste mener hun har vært typisk for laget i dette mesterskapet.

- I hver kamp har vi mellom ti og 20 minutter hvor ingen ting funker. Det kan vi ikke ha mot Norge, om vi skal ha en sjanse til å vinne. Men det blir uansett tøft; for meg er Norge den største gullfavoritten i EM. Dere har gode spillere i alle posisjoner, sier Wojtas til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer