- Vi hadde egentlig tenkt å be kronprinsen komme tilbake

Medaljedrømmen tok brått slutt for Skarlund og Spinnangr.

PÅ HODET UT: Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr kom seg ikke videre til kvartfinalen etter tap i to strake sett mot den latviske duoen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet.
PÅ HODET UT: Tarjei Skarlund og Martin Spinnangr kom seg ikke videre til kvartfinalen etter tap i to strake sett mot den latviske duoen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LONDON/OSLO (Dagbladet): De norske sandvolleyballgutta Tarjei Skarlund (33) og Martin Spinnangr (25) tapte åttedelsfinalen mot den latviske duoen Martins Plavins og Janis Smedins etter å ha tapt begge settene. Settsifrene ble 21-18 og 21-16.

Den norske duoen truet aldri Latvia som hadde full kontroll i det andre settet. På det meste ledet duoen med ni poeng.

- Det er klart vi er skuffet. Det skulle bare mangle. Når vi egentlig hadde tenkt å be kronprinsen pakke sakene sine og komme tilbake igjen, så er det skuffende. Vi hadde mål om medalje, og vi ender på niende, sier Skarlund til Dagbladet.

- Nei, det var kjipt. Det er ingen god følelse akkurat nå. Det var ikke engang nesten. Vi gjorde en god jobb, men det fungerte dårlig. Det var mye som gikk galt i angrep. Vi klarte ikke å takle forholdene der ute like bra som disse karene på siden her, sier Martin Spinnangr og nikker i retning latvierne som gir seiersintervjuer.

For det blåste en god del på banen i London sentrum, og de norske gutta medgir at de taklet det dårligere enn sine latviske motstandere.

- Det var ruskete forhold der ute med mye vind, og vi gjorde mye mer feil enn vi vanligvis gjør. Jeg legger litt høyt, og ballen blir tatt av vinden og «Spinn» får litt vanskeligere situasjoner. I tillegg så gjør ikke han jobben sin bra nok der. På dette nivået her holder ikke det.  Når vi spiller så høye mottak og legg, blir vinden veldig avgjørende. Latvia var flinkere til å holde ballen lavt, sier Skarlund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer