- Vi hadde et tilbud fra Arsenal som vi sa nei til

Liverpool-direktør Ian Ayre bekrefter bud på Suarez.

LIVERPOOL BEKREFTER BUD: Arsenal skal ha kommet med et bud på Luis Suarez som ble avslått. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB Scanpix
LIVERPOOL BEKREFTER BUD: Arsenal skal ha kommet med et bud på Luis Suarez som ble avslått. Foto: REUTERS/Eddie Keogh/NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): For en snau uke siden hevdet britiske medier at Arsenal hadde kastet seg inn i kampen om Liverpool-spiller Luis Suarez. Det ble sagt at London-klubben tilbydde Liverpool snaut 280 millioner for spilleren, noe som aldri ble bekreftet av verken Liverpool eller Arsenal.

Ifølge Bloomberg bekrefter nå Liverpool-direktør Ian Ayre at Liverpool mottok et bud fra Arsenal.

- Vi hadde et tilbud fra Arsenal. Vi sa nei til det tilbudet, og så vidt vi vet dukker han opp på trening når han er tilbake fra ferie. Og vi vil se fremover, sier Ayre til Bloomberg.

Liverpool-direktøren har ikke vært i kontakt med spilleren den seneste tiden, men har fått med seg hva angriperen har sagt i media.

- Jeg hørte at han sa det ville være stort å få muligheten til å spille for Arsenal eller Real Madrid. Men han har definitivt ikke ringt meg og sagt at han ønsker å forlate klubben, sier Ian Ayre.

Vil få støtte Luis Suarez har tidligere uttalt at han ønsker seg bort fra England fordi paparazziene forfølger ham. Ian Ayre tror ikke noen i Liverpool har noe imot Luis Suarez, til tross for flørtingen med andre klubber gjennom lokale medier i Uruguay.

- Han trenger bare å gjøre det han gjorde forrige sesong og alle vil føle at han er på riktig plass, og han bør fortsette å få den støtten han fortjener fra Liverpool, sier Ayre.

- Vi ville likt å se Luis ta på en Liverpool-drakt denne sesongen og i fremtiden, og vi håper at ting roer seg så fort han er tilbake, sier Ayre.

Luis Suarez må stå over de seks første kampene for Liverpool etter utestengelsen han fikk for å bite Chelsea-spiller Branislav Ivanovic.